Kan en chatbot være en sparringspartner?

Med knap 4 mio. finansieret af Velliv foreningen er Mads Bab fra Humanai i samarbejde med Statens Institut for Folkesundhed ved at udvikle og undersøge hvordan en chatbot kan hjælpe teams til øget mental sundhed.

Hør bl.a. hvordan man kan anvende Conversational Interfaces og Natural Language Understanding til at designe digitale sparringspartnere med kunstig intelligens. Sparringspartnere der kan forstærke onboarding, teamudvikling, læring og holder forandringsprocesser på sporet. Hør også hvorfor en chatbot i visse tilfælde kan gøre arbejdet bedre end f.eks. en konsulent.

Om Mads Bab

Mads Bab er Managing Director i Humanai og designer derigennem kunstig intelligente sparringspartnere, der understøtter organisationer og styrker de processer, der ofte forsømmes på grund af manglende tid eller økonomi.

Hvad er Driving IT Aarhus?

Bag Driving IT står en gruppe af IT-professionelle, som for 6. år i træk stabler IDAs store it-konference på benene. Driving IT er for dig, der brænder for it og gerne vil høre spændende røverhistorier, dybt tankevækkende indlæg og have masser af nyttige værktøj med hjem.

Læs mere om Driving IT.