Spor 2: Machine Learning

Her kan du få overblik over de talere, som holder oplæg til sporet Machine Learning til Driving IT Aarhus konferencen. Du kan også få info om, hvad oplæggene hver især kommer til at handle om.

Claudio Orlandi

Titel og bio på vej

Kresten Krab Thorup

Medstifter og CTO i Humio

Kresten Krab Thorup er medstifter og CTO i Humio, der udvikler et log management system til DevOps og SecOps løsninger.

Kresten har en Ph.D. i datalogi fra Århus Universitet, er desuden medstifter af Trifork, og har tidligere arbejdet ved NeXT i Silicon Valley.

Oplæg ved Kresten Krab Thorup

Humio: A Product Story

Humio er en virksomhed med udspring i Århus, der udvikler og leverer et log management system der håndterer meget store datamængder. Dette er historien om Humio, baggrunden for hvordan virksomheden og produktet blev til, og om hvordan processen for produktudvikling, tæt samarbejde med kunder, og fremdrift i små skridt er nøglen til en stor success.

Hvad er Driving IT Aarhus?

Kom og hør om alt hvad der er spændende ved IT og digitalisering. Den 9. september blænder vi igen op for Driving IT - Aarhus i det dejlige "Centralværkstedet" i Aarhus.

Læs mere om Driving IT.

Se det fulde program her.

Brian Møller

Roku

Brian Moller is a Serial Entrepreneur and Innovator, based in Aarhus, Denmark. His latest startup adventure Dynastrom focusing on wireless streaming of Audio over Wi-Fi, was acquired by Roku in 2017. At Roku his team has developed award winning AV product, such as streambars and wireless Speakers.

Oplæg ved Brian Møller

Cutting the cord for TV and Audio content

Roku is leading the movement from cable to streamed content on TV. The winning combo, is a great streaming platform, combined with affordable and simple to use products. In Denmark the focus is on building award winning wireless audio products making the TV experience more immersive. We will touch on some of the technical challenges building wireless speakers streaming over WiFi.

Lucas Peter Høj Brasen

Ph.D. studerende ved Aarhus universitet

Ph.D. studerende ved Aarhus universitet i Herning under fakultetet BTECH, Ph.D. studiet omhandler udviklingen af et rammeværk til ingenør faglig asset management ved brug af blandt andet Agile. Jeg er uddannet civil ingenør i teknologibaseret forretningsudvikling og bosat i Herning med kone og barn.

Oplæg ved Lucas Peter Høj Brasen 

Data modenhed og Asset Management: et værktøj til kortlægning af vedligeholdelses strategi

I denne præsentation vil en PhD studerende fra Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, fremlægge sit og sin medstuderendes bud på et værktøj der kan hjælpe virksomheder med at mappe og planlægge deres fremtidige vedligeholdelsesstrategi.
Værktøjet inviterer virksomheder til at anskue deres nuværende vedligeholdelsesstrategi i forhold til deres datamodenhed og planlægge deres fremtidige indsats omkring predictive maintenance og Industry 4.0 paradigmet.

Mads Rydahl

UNSILO

Mads Rydahl er grundlægger af den aarhusianske virksomhed UNSILO, der har revolutioneret brugen af semantisk søgeteknologi for verdens største akademiske forlag. Har har ledet softwareudvikling i over 25 år, designet interfaces for Bang & Olufsen, skrevet patenter til Apple, boet 5 år i Silicon Valley, arbejdet på Stanford University, og var produktchef på Siri.

Oplæg ved Mads Rydahl

Kunstig Intelligens hjælper forskerne med at skrive

Hvert år udgives flere millioner forskningsartikler, og forskerne bruger i stigende grad Kunstig Intelligens til at læse og forstå de væsentligste landvindinger. De seneste par år er Kunstig Intelligens også blevet i stand til at hjælpe forskerne med at sætte ord på deres tanker. Men hvad sker der med forskningen, når vi bruger Kunstig Intelligens til både at skrive og læse samfundets vigtigste tekster?