Konference

Future Talks

Den 26. februar sætter vi igen kursen mod fremtiden og sammensætter en spændende buket af korte inspirerende og fascinerende oplæg, der alle befinder sig på teknologiens overdrev

IDA Conference, København V

Onsdag d. 26. februar 2020

Kl. 15:00 - 18:00

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 25. februar 2020 - kl. 23:59

 

Beskrivelse

IDA Future Talks giver dig opdateret viden og inspiration med et væld af fortællinger om mennesker og fremtidens teknologier.

Det er svært at spå - især om fremtiden. Og selvom det udsagn ikke er blevet mindre sandt gennem de seneste års teknologiske udvikling, forsøger vi alligevel.

Gennem en række inspirerende oplæg om teknologi og mennesker bliver vi klogere på hvad fremtiden kommer til at bringe.

OBS! Enkelte indlæg vil være på engelsk!


Husk der er et "no show" gebyr på 200 kr., så sørg for at blive meldt fra, hvis du bliver forhindret i at deltage!


Modtag nyheder, programopdateringer og tilbud om spændende og banebrydende arrangementer fra IDA Fremtidsteknologi, og abonner på nyhedsbrevet.

Det er gratis og du kan til enhver tid opsige dit abonnement kvit og frit. TILMELD NU >>


 

Praktisk Info

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Onsdag d. 26. februar 2020

Kl. 15:00 - 18:00


Pris

Ingeniør, ej medl. IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

200 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 25. februar 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

200


Ledige pladser

105

Arrangementsnr.

334496


 

Oplægsholdere:

Maja Holst

Professor i ansvarlig teknologi, DTU

Her sætter Maja Holst teknologi og innovation i et kulturelt og menneskeligt perspektiv. Men ligger der en potentiel konflikt imellem en rasende hurtig teknologiudvikling og grundlæggende samfundsmæssige værdier? Hvor ligger de fremtidige udfordringer og hvordan sikrer vi at de fleste af os kan følge med?
Læs mere om Maja Holst

 

Christian Grøndahl, SNIPRBIOME

Doctor of Medical Science, PhD and Doctor of Veterinary Medicine, CO-Founder and CEO of SNIPRBIOME

Christian Grøndahl er ekspert i CRISPR, der er en slags “genetiske schweizerkniv” fordi det er et redskab til at modificere gener i alt fra bakterier til dyr og mennesker. CRISPR slår gener i stykker, udbedre fejl, lave ændringer, eller manipulere generne. Men hvorfor er det vigtigt for os i fremtiden? Christian giver os en tour de force inden for en teknologi, der af mange betegnes som en af de allervigtigste for vores fremtid.
Læs mere om Christian Grøndahl

 

Kristian Sommer Thygesen

Professor i Fysik, DTU og ekspert i 2D materialer.

I den størrelse dominerer kvantemekanikken og så sker sjove ting og sager – selv for en fysiker. Måske har du hørt om grafén, men der er hundredvis af andre materialer med mange forskelligartede egenskaber. Og Kristians forskergrupper er i fuld gang med at nærstudere dem. Men hvad kan vi bruge 2D materialer til? Om 5 år? Om 25 år? Kristian giver et kvalificeret bud på en fremtid med 2D.
Læs mere om Kristian Sommer Thygesen

 

Brigitte Städler

Associated Professor at the Interdisciplinary Nanoscience Center (INano), at Aarhus University.

She runs a group of researchers that focuses on nanorobots and their potential in curing deceases inside our bodies. Yes, she wants to send very small robots inside us in the future. But, how is that even possible? And how does it work? How does the robots find their way? And will you be the first to try?
Læs mere om Brigitte Städler.

Morten Mørup

Associeret professor, DTU Compute.

Morten Mørup er associeret professor på DTU Compute og forsker i machine learning og kunstig intelligens. Et område der er i rivende udvikling og som får stor betydning for vores hverdag, fremtid og liv. Men hvad er perspektiverne i dette? Bliver maskinerne klogere end mennesker og hvordan lærer vi dem at tænke objektivt? Kan man overhovedet det?.
Læs mere om Morten Mørup.

Tim Hobley

Associated Professor at DTU Food.

Tim Hobley is an expert in fermentation and downstream processing including beer brewing. It is a tradition that Tim wraps up the afternoon and relates all talks to beer, because one thing is certain about the future: there will be beer.

He will bring DTU Brewhouse Master brewer, Preben Bøje Hansen and hopefully some experimental beer for a great networking seance.
Læs mere om Tim Hobley

 

Highlights 2018

Vi arbejder på at få videoen fra 2018 ud