Webinar

Leading Green Transformation

Ledere har en vigtig rolle i at nå klodens klimamål. Formændene i regeringens klimapartnerskaber kommer fra toppen af dansk erhvervsliv – hør fire af dem tale om muligheder og ledelsesudfordringer i kampen mod klimaforandringer og for bæredygtige erhverv.

webinar

Fredag d. 18. september 2020

Kl. 08:30 - 16:30

Gratis

Til konferencen sætter vi klima i erhvervslivet på dagsordenen. Vi stiller skarpt på den enorme ledelsesopgave, som danske ledere har for at skabe de rette vilkår, så danske virksomheder kan løfte deres del af ansvaret i klimakampen. Regeringen har i samarbejde med dansk erhvervsliv arbejdet på 13 områder, som giver virksomhederne mulighed for at stille krav til lovgivningen i forhold til, hvordan de kan understøtte klimakampen. De 13 områder er hver blevet ledt af en klimapartnerformand - fra toppen af dansk erhvervsliv.

På dagens konference kan du møde 4 af klimaformændene, der folder ledelsesopgaven i klimakampen mere ud. Du får mulighed for selv at gå i dialog med de andre deltagere i de enkelte vituelle break out rooms og opfølgende paneldebatter.

Du kan selv vælge, hvilke dele af programmet, du vil deltage i. Det kan du, fordi konferencen er online, så du forstyrrer ikke, når du går til og fra indlæggene

Hvor

webinar


Hvornår

Fredag d. 18. september 2020

Kl. 08:30 - 16:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 16. september 2020

Kl. 12:00


Antal pladser

450


Ledige pladser

28

Arrangementsnr.

335905


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Energi

IDA Grøn Teknologi

IDA Miljø

IDA Proces