Camilla Haustrup Hermansen

Camilla Haustrup Hermansen er formand for Regeringens klimapartnerskab for affald, vand og cirkulær økonomi og direktør og medejer i virksomheden Plus Pack, som designer, producerer og sælger emballage til mad og måltider i hele verden.

Plus Pack arbejder målrettet for at bidrage til den grønne omstilling gennem et strategisk fokus på især FN’s Verdensmål 12, der handler om ansvarligt forbrug og produktion. Den cirkulære tænkning fylder meget i organisationen, som arbejder målrettet på at levere 100% genanvendelige produkter og reducere CO2-udledningerne gennem både produktion og produkter.

Plus Pack har gennem årene vundet en række priser for deres innovative løsninger og i 2019 vandt virksomheden Odenses Verdensmål Pris for sin aktivistiske tilgang til bæredygtighed. Virksomheden er bl.a. en af frontløbervirksomhederne bag den Europæiske Plastik Pagt, som Danmark har tilsluttet sig sammen med en række andre EU-lande for at fremme en cirkulær plastøkonomi.  

Camilla Haustrup Hermansen har som formand for klimapartnerskabet vand, affald og cirkulær økonomi været med til at sikre et fokus på, at den grønne omstilling både skal bidrage til et sundere klima, men også en sundere økonomi.

Visionen i klimapartnerskabet er, at Danmark bliver verdens førende cirkulære økonomi i 2030 og dermed viser vejen til klimaneutralitet i 2050.

I sit formandskab har Camilla stået i spidsen for en branche der har ca. 6.000 virksomheder repræsenteret og ca. 11.000 ansatte i Danmark.

Camilla Haustrup Hermansen er uddannet fra Københavns Universitet og har bl.a. taget efteruddannelse på IMD Business School og CBS Executive.

Camilla besidder flere bestyrelsesposter, bl.a. som formand i Dansk Design Center/Design Society, bestyrelsesmedlem Dansk AM Hub og Kunstmuseum Brandts, og er medlem af en række advisory boards.

Tilbage til konferenceforsiden

Om konferencen

Til konferencen sætter vi klima i erhvervslivet på dagsordenen. Vi stiller skarpt på den enorme ledelsesopgave, som danske ledere har for at skabe de rette vilkår, så danske virksomheder kan løfte deres del af ansvaret i klimakampen.

Tilmeld dig nu.