Eva Berneke

Eva Berneke er formand for Regeringens klimapartnerskab for Service, it og rådgivning og er CEO i KMD.

I KMD ved man godt, at man som Danmarks største IT-organisation har stor indvirkning på klimaet med store datacentre og printcenter. Derfor har der også siden 2009 været arbejdet dedikeret med at reducere klimabelastningen i KMD.

I 2013 blev KMD blandt andet certificeret efter ISO 14001, som er en internationalt anerkendt standard for miljøledelse. Og ikke nok med, at KMD arbejder på at reducere deres egen klimabelastning, så udvikler de også løsninger til dansk erhvervsliv.

Det er løsninger der kan bidrage til den grønne omstilling som f.eks. elektronisk arkivering, reduktion af printbehov og systemer der kan hjælpe med at identificere mulige energibesparelser.

Eva Berneke har stået i spidsen for klimapartnerskabet Service, it og rådgivning, som er et af de partnerskaber der spænder bredest i dansk erhvervsliv.

Der er ikke mindre end 494.000 ansatte i de virksomheder, som er repræsenteret under partnerskabet. '

I klimapartnerskabet er nogle af ambitionerne blandt andet at skabe vej til bæredygtige løsninger via digitalisering og at skabe nye markeder for grønne løsninger.

Eva Berneke er uddannet ingeniør fra DTU i 1992 og har desuden taget en MBA fra INSEAD fra 1995.

Hun har været CEO i KMD siden 2014 og har blandt andet gjort karriere ved McKinsey og TDC.

Tilbage til konference-forsiden

Om konferencen

Til konferencen sætter vi klima i erhvervslivet på dagsordenen. Vi stiller skarpt på den enorme ledelsesopgave, som danske ledere har for at skabe de rette vilkår, så danske virksomheder kan løfte deres del af ansvaret i klimakampen.

Tilmeld dig nu.