Michael Løve

Michael Løve er formand for Regeringens klimapartnerskab; Handel. Derudover er han Group CEO ved Netto, Salling Group hvor han har været topchef siden 2017.

I Netto har klima, energiforbrug og madspild været på dagsordenen i mange år, og bæredygtighed er været en mærkesag for Michael Løve, som også er en central hjørnesten i Salling Group. Der arbejdes blandt andet målrettet med at reducere plastic i naturen ved at udvikle nye løsninger, der kan erstatte brugen at plasticemballage og engangsposer. Derudover arbejdes der også for FN’s Verdensmål hvor Salling Group bidrager til at halvere madspildet pr. person på verdensplan inden 2030.
Som formand for klimpartnerskabet; Handel står Michael Løve i spidsen for de anbefalinger, som en række erhvervsledere har udarbejdet til Regeringen.

Anbefalingerne har til mål at skabe reel adfærdsændring i branchen, som skal kunne ses direkte i en positiv effekt på klimaet.

Selvom branchen allerede er kommet langt de seneste 30 år, så har Michael Løve og de 165 andre mennesker i arbejdet også identificeret et stort potentiale for at kunne bidrage endnu mere til en grøn omstilling via handel.

Visionen er at kunne skabe god og sund forretning ved at prioritere bæredygtighed.

Michael Løve er uddannet ingeniør fra DTU i 2001 og har haft en lederkarriere i blandt andet Københavns Lufthavn og Coop Danmark.

Tilbage til konference-forsiden

Om konferencen

Til konferencen sætter vi klima i erhvervslivet på dagsordenen. Vi stiller skarpt på den enorme ledelsesopgave, som danske ledere har for at skabe de rette vilkår, så danske virksomheder kan løfte deres del af ansvaret i klimakampen.

Tilmeld dig nu.