Samarbejdspartnere

Leading Green Transformation er arrangeret i fællesskab mellem Mannaz og Ingeniørforeningen, IDA.

Mannaz

Hvad er en virksomheds største konkurrencemæssige fordel? Hvad er en organisations vigtigste aktiv?
Det er menneskene. Ordet Mannaz betyder menneske. Vi leverer kurser og uddannelser samt konsulentydelser – altid med fokus på mennesker og deres samspil i organisationen. Tekniske eller praktiske løsninger er ofte svære at implementere i virkeligheden, fordi de tit kræver, at vi skal ændre vaner midt i en kompleks hverdag. Her kan Mannaz hjælpe.

Mannaz blev grundlagt som DIEU i 1975 med særligt fokus på lederudvikling af ingeniører. Mannaz udviklede sig til en af Danmarks største udbydere af kompetenceudvikling inden for lederudvikling, projektledelse og personlig udvikling – en position, som vi stadig besidder.

Praksisnær læring er i fokus, både for vores konsulenter og vores undervisere. Ny viden har kun værdi, når den kommer i brug. Alt for ofte ligger vi under for vanen og får ikke brugt den nye viden nok. Derfor er al læring hos Mannaz tæt på praksis. Vi bestræber os på altid at tage udgangspunkt i konkrete og relevante cases og eksempler, så ny viden nemt kan blive til nye løsninger, handlemåder, relationer, nye vaner.

Mannaz har kontorer i København, London, Malmö og Aarhus, samt mere end 300 associerede partnere over hele verden. Med vores globale rækkevidde understøtter vi nogle af verdens største virksomheder.

Læs mere om Mannaz

Om konferencen

Til konferencen sætter vi klima i erhvervslivet på dagsordenen. Vi stiller skarpt på den enorme ledelsesopgave, som danske ledere har for at skabe de rette vilkår, så danske virksomheder kan løfte deres del af ansvaret i klimakampen.

Tilmeld dig nu.

IDA

IDA er et fagligt fællesskab, en fagforening og en rigtig god forretning for mere end 125.000 medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab. Vores medlemmer er primært ingeniører, it-professionelle og science-uddannede.

IDA arbejder også som en moderne interesseorganisation, der leverer løsninger på store samfundsspørgsmål.

I IDA arbejder vi med, hvordan Danmark kan omlægge produktion og forandre forbrug mod en bæredygtig udvikling. FN’s Verdensmål giver en retning for, hvor verden har de største udfordringer, og hvor vi skal hen.

Læs mere om IDA

IDAs fagtekniske selskaber

Hovedarrangør:

Medarrangører: