Konference

Ledelse der styrker 2019

Nye teknologier og anderledes kundeadfærd udfordrer lederrollen. Ledelse Der Styrker er for dig, der skal lede forandringer, lægge fremtidens strategi eller som gerne vil møde nogle af landets mest markante ledere.

IDA Conference, København V

Torsdag d. 28. november 2019

Kl. 08:30 - 17:00

Fra 1.495 kr.

 

Beskrivelse

Hør blandt andet Mads Nipper, CEO fra Grundfos, Mauricio Graber, CEO fra Chr. Hansen, Helle Valentin, MD and Global Account Partner fra IBM og Costas Markides, Professor ved London Business School.

Ledere, der forstår teknologi, skaber bedre resultater. Sammen med 450 andre ledere kan du på Ledelse Der Styrker få inspiration til at implementere nye teknologier, der øger medarbejdernes tilfredshed og innovation.

I alt kan du opleve mere end 20 oplæg fordelt på fire forskellige spor:

Alle virksomheder er i dag nødt til at anvende avanceret teknologi for at øge deres konkurrenceevne. Men i virkeligheden er det de menneskelige aspekter af den teknologiske transformation, der er mest udfordrende:

Hvordan skaber I en organisation, der deler data på tværs? Og hvordan overbeviser du dine medarbejdere om, at nye teknologier ikke stjæler deres job, men i stedet gør dem mere spændende?

De spørgsmål kan du blandt andet få svar på, når Chr. Hansens CEO, Mauricio Graber, fortæller, hvordan den danske bioscience-virksomhed fordoblede sin produktion med automatisering.

Men vi går også helt ned i hverdagens ledelsessituationer med oplæg om, hvordan du skaber mere engagerende møder eller kommunikerer svære budskaber til dine medarbejdere.

Underholdning og torsdagsbar
Efter dagens oplæg får du et øjeblik til at lade pointerne bundfalde sig, når den talentfulde harpist og sangerinde Selma Judith optræder. Efter koncerten åbner vi for baren, hvor du kan vende dagens program med de øvrige deltagere over et glas vin eller en kold øl.

Bindende tilmelding

Din tilmelding er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, så fortvivl ikke. Du kan sende en kollega i stedet.
 

Praktisk Info

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 28. november 2019

Kl. 08:30 - 17:00


Pris

Firmamedlem

1.495 kr.

Medlem af arrangør

1.495 kr.

Ledig

1.495 kr.

Medlem

1.495 kr.

Seniormedlem

1.495 kr.

Studiemedlem

1.495 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

1.695 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

1.795 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 27. november 2019

Kl. 23:59


Antal pladser

400


Ledige pladser

14

Arrangementsnr.

331576


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Automation

IDA Byg

IDA Education

IDA Lederforum

IDA Miljø

IDA Proces

IDA Risk

IDA Sundhedsteknologi


 

Program

Her kan du hente en printvenlig version af programmet til Ledelse, der styrker - årets lederkonference opdelt i fire temaer, som du kan læse mere om nedenfor.

Hent printvenlig version af program.

 

Årets temaer

På dette års Ledelse Der Styrker kan du opleve mere end 20 oplæg fordelt på 4 temaer. Her giver eksperter og ledere fra Danmark og udlandet deres bud på ledelse anno 2019. 

Topledelse

Hør blandt andre Mads Nipper, Helle Valentin, Costas Markides og Mauricio Graber give deres bud på, hvorfor virksomheder er nødt til at agere bæredygtigt og fokusere på at skabe værdi frem for vækst.

Få mere info om talerne til Topledelse.

Ledelse i en digital tidsalder

Danske virksomheder kan indfri et enormt potentiale ved at anvende avancerede teknologier. På Ledelse Der Styrker hjælper vi dig med at sortere mellem buzzwords og relevante business cases.

Læs mere om Ledelse i en digital tidsalder.

Personligt lederskab

Den hyppigste årsag til, at folk skifter arbejde, er, at de er utilfredse med deres chef. Kom og få konkrete tips til, hvordan du håndterer det store ansvar, ledelse er.

Læs mere om talerne, der skal tale om Personligt lederskab.

Projektledelse

Hvordan håndterer du uforudsete forhindringer og interessenter med modsatrettede ønsker? På dette spor sætter vi fokus på en projektlederrolle, der forandrer sig hastigt.

Få mere info om talerne til Projektledelse.