Ledelse i en digital tidsalder

Danske virksomheder kan indfri et enormt potentiale ved at anvende avancerede teknologier. På Ledelse Der Styrker hjælper vi dig med at sortere mellem buzzwords og relevante business cases.

1. Erik Korsvik Østergaard, Founder og Partner, Bloch & Østergaard ApS
- Moderne organisationer i en traditionel verden – men hvordan?

De moderne organisationsformer breder sig. Teal, Holacracy og Agile/Scrum vinder frem, men kan man basere en hel virksomhed på den tankegang/ledelsesform? Det mener en af Danmarks førende ledelseseksperter inden for teknologi og ledelse, Erik Korsvik Østergaard, og han  præsenterer en ledelsesform, en model og en tilgang der gør netop dette muligt. Oplægget er understøttet af danske cases, som gør teorierne overførbare til hverdagens udfordringer.  

2. Peter Svarre, Forfatter og foredragsholder og Markus Bernsen, Digital redaktør, Weekendavisen
- Kunstig intelligens’ og ’disruption’ – Den moderne leders buzzwords.

Den moderne leder skal ikke bare forstå mennesker, hun skal også kunne navigere i neurale netværk, sociale medier, digital transformation og eksponentiel hastighed. Men hvad betyder alle disse buzzwords egentlig? Er det sandt, at alt bliver anderledes i morgen? Bliver mennesket overflødigt? Hvordan leder man kloge maskiner? I denne debat vil du kunne opleve Peter Svarre og Markus Bernsen, der vil debattere, hvordan den moderne leder skal navigere iblandt alle disse nye ledelsesmæssige udfordringer.

3. Kjeld Fredens, Læge, hjerneforsker og forfatter
- Et netværk af hjerner’ - Hvordan leder man medarbejdere, der er klogere end en selv?

Medarbejderne er langt klogere end ledelsen på ét afgørende punkt: De ved, hvad der rører sig i organisationens periferi, hvor hverdagen stabiliseres og hvor forandringer er på spil. Læge og hjerneforsker Kjeld Fredens beskriver i dette oplæg at der er tale om to forskellige former for handling og tænkning, og hvordan de kan forenes i en enaktiv tilgang til ledelse og samarbejde.

Hvad er Ledelse der styrker?

Alle virksomheder er teknologiske i dag. På Ledelse Der Styrker dykker IDA ned, dér hvor ledelse, bæredygtighed og teknologi møder hinanden og klæder dig bedre på til din rolle som leder i den digitale tidsalder.

Læs mere om Ledelse Der Styrker.