Personligt lederskab

Den hyppigste årsag til, at folk skifter arbejde, er, at de er utilfredse med deres chef. Kom og få konkrete tips til, hvordan du håndterer det store ansvar, ledelse er.

1. Lotte Svalgaard, Organisationspsykolog, lederudviklingskonsulent og forfatter
- ’Elefanten i rummet’ – Om modet til at handle på det vi mærker

Vi kender alle elefanten i rummet. Den som alle kan se og mærke, men som ingen tør tale om. I dette oplæg vil du lære, hvordan du som leder adresserer de emner, som ingen har modet til tale om. Du vil efter oplægget være blevet udstyret med nogle strategier for, hvordan du som leder skal italesætte selv de mest besværlige emner, så det videre arbejde ikke besværliggøres.

2. Louise Hartmanns Dinesen, Chefpsykolog, Hartmanns A/S og James Høpner, Efteruddannelseschef, Praktiserende Lægers Organisation
- ’Det vi ikke taler så meget om’ – En debat der sætter fokus på hvad god ledelse er

Louise Hartmanns Dinesen og James Høpner repræsenterer to meget forskellige tilgange til ledelse. Dog kan de blive enige om, at vi er kommet til at glemme, at ledelse handler om mennesker og menneskelige relationer. I en debat, der vil åbne dine øjne for andre dimensioner af ledelsesdiskussionen, vil du opleve Dinesen og Høpner diskutere hvad god ledelse er.

3. Bo Krüger, Mødedesigner, Facilitator, Ledelseskonsulent, Moving Minds
- Mødeledelse: Hvem sagde møder er spild af tid - gør mødet til dagens højdepunkt

Møder har potentialet til at blive dagens bedste oplevelse – vi mødes med interessante mennesker, og kan forandre verden sammen. I dette oplæg lærer du om hvordan du undgår de 9 mødedræbere og hvad der skal til for at dine møder bliver motiverende og energiskabende.

4. Camilla Sløk, Lektor, Ph.d., Copenhagen Business School
- ’Når eksistentielle spørgsmål bliver en del af arbejdslivet’

Hvordan håndterer du som leder situationer, hvor eksistentialistiske spørgsmål om sygdom, død eller svigt trænger sig på hos dine medarbejdere? I dette oplæg vil du høre om hvordan teologien, ifølge Camilla Sløk, ser på disse emner. Med udgangspunkt i konkrete ledelses situationer, vil du som leder høre om hvordan du i fremtiden kan håndtere disse ømtålelige emner.

Hvad er Ledelse der styrker?

Alle virksomheder er teknologiske i dag. På Ledelse Der Styrker dykker IDA ned, dér hvor ledelse, bæredygtighed og teknologi møder hinanden og klæder dig bedre på til din rolle som leder i den digitale tidsalder.

Læs mere om Ledelse Der Styrker.