Projektledelse

Hvordan håndterer du uforudsete forhindringer og interessenter med modsatrettede ønsker? På dette spor sætter vi fokus på en projektlederrolle, der forandrer sig hastigt.

1. Søren Boysen, direktør for signalsystemer, Banedanmark
- ’Signalsystemet’ – Et af Danmarks største IT-projekter nogensinde

Banedanmarks Signalprogram er et af Danmarks største IT-projekter nogensinde. Men hvordan gør man jernbanen digital, mens man kører på den gamle? Hvordan opbygger man en organisation, som både løser drifts- og udviklingsopgaver? Dét kan du blive klogere på, når direktør for Signalsystemer i Banedanmark, Søren Boysen, giver dig en indføring i den gennemgribende transformation af både jernbane og organisation, som han står i spidsen for. 

2. Lykke Bagger, Chef for program og projektledelse, Alm. Brand

- ’Agilitet’

Der findes efterhånden utallige projektledelsesmetoder. I dette oplæg kan du opleve Chef for Udvikling, Projekt- og Agil ledelse, Lykke Bagger fra Alm. Brand. Lykke Bagger vil fortælle om hvordan Alm. Brands tilgang til omskiftelige krav er erfaringsbaseret implementering, inspireret af Heart of Agile og Spotifys tilgang.

Hør Lykke Bagger fortælle om hvordan Alm. Brand, som et af Danmarks førende forsikringsselskaber, har valgt at fokusere på transparens frem for rapportering for at skabe de mest agile teams i organisationen og hvorfor de anskuer lederen som en ’servant leader’.

3. Hanne Skovgaard Duve, Director, Transisition and Transformation Management, NNIT- ’Transition’

Virksomheder bliver mere og mere digitale og innoverende – og samtidig skal de optimere. Ofte findes løsningen i IT outsourcing. Og her starter den transition der sender IT Services fra in-house leverancer over til en IT-serviceleverandør. På modtagersiden står outsourcing partneren, en IT-servicevirksomhed som eksempelvis NNIT. Ledet af en Transition PM som skal analysere, bygge og implementere de outsourcede IT Services. Som Transition PM stiller dette store krav til god ledelse og til dialog med kunder midt i en forandring.

Hvordan du som leder og organisation kan sikre at denne proces sker bedst muligt, kan du høre mere om, når Director of transistion and transformation management for NNIT, Hanne Skovgaard Duve kommer og løfter sløret for, hvordan denne proces gribes an hos en af Danmarks førende IT-serviceleverandører, NNIT.

Hvad er Ledelse der styrker?

Alle virksomheder er teknologiske i dag. På Ledelse Der Styrker dykker IDA ned, dér hvor ledelse, bæredygtighed og teknologi møder hinanden og klæder dig bedre på til din rolle som leder i den digitale tidsalder.

Læs mere om Ledelse Der Styrker.