Konference

Made in sustainable concrete

Konferencen er målrettet alle byggeriets parter og vil med omdrejningspunkt i verdens mest anvendte byggemateriale – beton – give både politiske, faglige, æstetiske bud på, hvordan vi løfter den store opgave med at reducere betonbranchens CO2 udledning.

IDA Conference, København V

Torsdag d. 26. november 2020

Kl. 09:00 - 17:30

795 kr.

Tilmeldingsfrist 20. november 2020 - kl. 23:55

Konferencen ”Made in Sustainable Concrete” sætter fokus på betonbranchens arbejde med at bidrage til den grønne omstilling af byggeriet.

Byggebranchen i Danmark står for ca. 30% af dem samlede CO2 udledning i Danmark, hvoraf ca. 10% stammer fra fremstilling af materialer og opførelse af bygninger og anlæg.
Beton står for en væsentlig andel af den udledning, og selvom der sket megen udvikling i betonbranchen de seneste årtier, så skal der ske en markant reduktion af betonbranchens udledning, hvis beton fortsat skal være det foretrukne byggemateriale.

På den anden side, så vil der være en stigende efterspørgsel på beton og cement globalt set, da urbanisering, befolkningstilvækst og behov for klimatilpasningsløsninger vil skabe vækst i betonindustrien.

Vi har i betonbranchen derfor en bunden opgave. Vi skal finde de løsninger, som bringer CO2 udledningen markant ned. Det kan vi kun gøre gennem samarbejde og vidensdeling. Sidstnævnte er denne konference et forsøg på at skabe rammerne for.

Konferencen er målrettet alle byggeriets parter og vil med omdrejningspunkt i verdens mest anvendte byggemateriale – beton – give både politiske, faglige, æstetiske bud på, hvordan vi løfter den store opgave, vi som betonbranchen står overfor. Konferencen arrangeres som et samarbejde mellem Branchefællesskabet Dansk Beton, Dansk Beton Forening og InnoBYG.

Læs og download programfolder nedenfor.

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 26. november 2020

Kl. 09:00 - 17:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

795 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

795 kr.

Firmamedlem

795 kr.

Medlem af arrangør

795 kr.

Ledig

795 kr.

Medlem

795 kr.

Seniormedlem

795 kr.

Studiemedlem

795 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 20. november 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

110


Ledige pladser

84

Arrangementsnr.

336235


Bliv medlem af Dansk Betonforening

Bliv medlem af Dansk Betonforening og få alle nyhederne og deltag til specialpris på konferencer.

Medlemskab af Dansk Betonforening er gratis for IDA-medlemmer (dog betales 135 kr. årligt for magasinet BETON), skriv til hhk@ida.dk hvis du ønsker medlemskab.

Er du ikke IDA Medlem kan du tegne et gæstemedlemskab via denne formular. Årskontingent er kr. 500,-.
Firmamedlemskab kan tegnes via denne formular. .

Info om person- og billeddata

Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på denne temadag, vil du også automatisk modtage info om næste temadag/konference indenfor samme fagområde.

Bemærk: På denne temadag vil der måske blive taget billeder. Materialet vil blive anvendt på vores hjemmeside som reklame for lignende arrangementer/konferencer. Rent legalt betyder det: Ved at deltage i denne temadag giver du dit samtykke til, at arrangøren kan tage billeder af dig, uden at nogen parter kompenseres herfor.