Konference

Projects:across boundaries - Projektledelse i en forandret verden

Projektlederen har stadig til opgave at overvinde begrænsninger, indefra og udefra. Men hvordan ser opgaven ud i efteråret 2021?

IDA, København V

Onsdag d. 10. november 2021

Kl. 08:30 - 18:00

Fra 350 kr.

Tilmeldingsfrist 27. oktober 2021 - kl. 23:55

I over tyve år gik udviklingen i projektledelse kun én vej: Større, mere tværgående, mere globalt. Projekter skulle løfte sig på tværs af faglige siloer, landegrænser, kulturelle og digitale forskelle.
Grænser var til for at blive opløst. Så kom pandemien – og den mangedoblede kompleksiteten. Verden blev mindre, mens den samtidig blev større. Nogle hegn blev væltet, mens nye skød op.

Projektlederen har stadig til opgave at overvinde begrænsninger, indefra og udefra. Men hvordan ser opgaven ud i efteråret 2021?

Det tager vi op på project:across boundaries - med indspark fra nogle af Danmarks største organisationer. Kom med og genfind dit netværk til en dag med inspiration, vidensdeling og faglige diskussioner blandt erfarne projektledere.


Hvis du er projekt- eller linjeleder i en større virksomhed, er der større og større sandsynlighed for, at din dagligdag har et internationalt aspekt.
Uanset om det er TEAMS-mødet med leverandøren fra Indien, deadlines på projektet for den kinesiske kunde eller din egen organisation, der prøver kræfter med offshoring, så byder samarbejdet på nye ubekendte: Distance, misforståelser, forskellige rutiner, kulturelle forskelle. Det mangedobler kompleksiteten i projekterne – og det kræver mere af os som ledere. Hvad kan vi gøre?

Hvem er konferencen for?
projects:across boundaries er en konference for dig, som ved, at international ledelse og projektarbejde både er vanvittigt vigtigt – og voldsomt komplekst og fyldt med faldgruber. Det er en konference for dig, der arbejder med ledelse – enten som projektleder eller som leder i en projektorganisation. Måske står du selv over for at skulle arbejde internationalt, måske har du allerede gjort dig erfaringer eller måske søger du blot ny inspiration til at lede dit projekt eller din organisation på tværs af grænser.

Hvad går dagen ud på?
Vi har lagt os i selen for at skrue et program sammen, der både kan inspirere og give konkrete værktøjer. Vi har en inviteret en række erfarne ledere og projektdirektører, der deler deres erfaringer gennem præcise oplæg med medfølgende refleksion. 

Hele vejen igennem sørger vi for, at deltagerne også får gavn af hinandens erfaringer – og vi slutter af med en livlig netværksreception.

 

Hvor

IDA

Kalvebod Brygge 33-31

1530 København V


Hvornår

Onsdag d. 10. november 2021

Kl. 08:30 - 18:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

350 kr.

Firmamedlem

350 kr.

Medlem af arrangør

350 kr.

Ledig

350 kr.

IDA-medlem

350 kr.

Seniormedlem

350 kr.

Studiemedlem

350 kr.

Ikke IDA-medlem

950 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 27. oktober 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

150


Ledige pladser

149

Arrangementsnr.

341469


Arrangør

IDA Proces


Medarrangører

IDA Lederforum