Talere

Her kan du få overblik over de talere, som holder oplæg til konferencen Projects: across boundaries.

Janne Tynell

Red Barnet, Chef for Kommunikation i Red Barnet, stedfortrædende generalsekretær

FN’s børnekonvention omsat til handling og projekter: Hvad kræver det at stå på børnenes side?
Red Barnet arbejder i mere end 120 lande, har 60 lokalforeninger med flere end 2000 frivillige i Danmark og kan mobilisere mere end 10.000 indsamlere til den årlige indsamlingsevent. Red Barnet kæmper for en verden, der respekterer børns rettigheder, og arbejder for at skabe bæredygtige forbedringer i børn og unges liv samt bekæmper fattigdom, sikrer skolegang og styrker børns og skrøbelige staters modstandskraft. Kom og hør hvordan Red Barnet organiserer hele porteføljen med det afsæt, at organisationen altid står på børnenes side.

Lars Eriksen

Novo Nordisk, Senior Director Investment Projects Office

Mega-portefølje stiller store krav til et centralt PMO
Novo Nordisk har oplevet en stor efterspørgsel på både eksisterende og nye produkter. Det stiller store krav til deres Investment Project Office: Håndtering af flere hundrede projekter, investeringer fra 150 millioner til flere milliarder, og involvering af flere tusind medarbejdere og et stort antal globale samarbejdspartnere. Hvordan griber man sådan en mega-portefølje an? Kom og hør Novo Nordisks erfaringer!

Søren Ejnar Nielsen og Lars Ploug-Sørensen

Danfoss Drive, Director Front End exellence og Deputy Program Head

Virtual Ways of Working i projekter
Som mange andre organisationer har Danfoss Drives fokus på hastighed, effektivitet og agilitet. Og fysiske workshops er ofte et vigtigt redskab. Men med forskellige kompetencer spredt ud over globale lokationer, er rejsetid, deltagerantal og behovet for at dele viden i større fora, blevet en udfordring for primært at mødes fysisk. Det blev naturligvis tifold forstærket af covid-19. Hør om Danfoss Drives rejse til virtuel projekteksekvering og læringerne derfra.

Kasper Bonnevie

FUJIFILM Diosynth Biotechnologies Denmark ApS, Senior Director Process Science

Milliard eksplosion i efterspørgsel udfordrer alle grene af organisationen 
De fleste forbinder måske Fujifilm med fotografisk film. Men virksomheden investerede for 20 år siden i et udviklings- og produktionsfirma - og producerer i dag bl.a. biologisk medicin fra en fabrik i Hillerød. De seneste år er efterspørgslen eksploderet - og det påvirker kravene til kapacitet og naturligvis projektporteføljerne. Hvordan håndterer man sådan en udvikling fra et projekt- såvel som medarbejdersynspunkt? Hvilken rejse har Fujifilm været på – og hvordan ser den videre færd ud?

Anders Bjørn

MAKEEN Energy, COO/Project Director

Stakeholderhåndtering når andre kriser fylder: Affaldsplast i en Corona-tid
MAKEEN Energy udvikler grønne teknologiske løsninger for bl.a. omformning af affaldsplast til brugbare ressourcer. Det kræver synlighed og prioritering hos beslutningstagere, blandt andet danske myndigheder og EU. Men selvom klimadagsordenen er vigtig, har den det sidste halvandet år fået skarp konkurrence fra covid-19. Hvordan manøvrerer man et stort udviklingsprojekt gennem stakeholder-junglen, når andre samfundskriser står øverst på agendaen – samtidig med at teknologien hele tiden udvikler sig?