Kursus

Introduktion til Power BI

Få en introduktion til og en forståelse af Microsoft Power BI og lær at behandle og præsentere data fra forskellige datakilder interaktivt. Lær at oprette dashboards således at data bliver omsat til forståelig og brugbar viden.


Tid og sted

 • 09.02.21

  København

Varighed: 1 dag

Få en grundlæggende viden om Power BI

Power BI gør det muligt at bruge data automatisk på tværs af forskellige datakilder for derefter at behandle, udvælge, gruppere og oprette dynamiske dashboards og rapporter uden at være dataudvikler eller skrive SQL kode.

På kurset gennemgås følgende emner:

 • Introduktion til Power BI, koncept og platform – Desktop, Internet, Mobil app
 • Indlæsning og formatering af data
 • Datamodellering – Dataintegration og datakvalitet
 • Grundlæggende introduktion til DAX (Data Analysis Expressions)
 • Visualisering af data ved hjælp af rapporter og dashboards

Kurset vil være praktisk orienteret og der vil være øvelser på egen medbragt pc. Der vil derfor være mulighed for at prøve værktøjerne og det tillærte af i praksis

Kurset henvender sig til dig der arbejder med forretningsudvikling, analyse, salg, eller andet hvor du har brug for et overblik og en forståelse af virksomhedens data.

Det er en fordel, hvis du har et grundlæggende kendskab til at arbejde med data i Excel.

På kurset er det den gratis version af Power BI Desktop, der vil blive brugt. Den findes kun i en

Windows version, så det er en forudsætning, at du medbringer en Windows PC med Power BI

Desktop installeret Seminaret henvender sig derfor til Windows PC brugere og ikke til

Mac brugere.

Efter kurser vil du:

 • Have fået en større forståelse for hvad Power BI er og kan bruges til.
 • Forstå hvorfor Power Bi også er relevant for dig.
 • Vide hvilke muligheder Power BI giver for større forretningsforståelse
 • Kunne vurdere, hvilke elementer i Power BI, der giver mening for dig og din virksomhed at arbejde videre med
 • Have tilegnet dig et større grundlag for at kunne arbejde med virksomhedens mange data

Efter endt kursus, vil virksomheden have en medarbejder med større indblik i anvendelse og brug af data med Power BI som værktøj. Kurset giver medarbejderen en introduktion til emnet så interaktive rapporter og dashboards bedre kan udvikles og bringes i anvendelse.

Sådan forløber kurset

Der vil undervejs være øvelser på kurset, så det er vigtigt at du medbringer din egen pc.

 • 1 kursusdag i tidsrummet 9.00-16.00
 • Fuld forplejning hele kursusdagen
 • Undervisningsmateriale i form af en bog, forfattet af instruktøren på kurset
 • Efter gennemført kursus udleveres kursusbevis til alle deltagere

 

Varighed

1 dag

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

5.000 kr.

Ikke IDA-medlem:

6.000 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
9. feb. 2021
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

København

København


Arrangementsnummer

338239

Tilmeldingsfrist 04. feb. 2021 - kl. 23:59

Kurset gennemføres af en erfaren konsulent fra Jelgren Consult.

Jelgren Consult har mange års erfaring i at levere kompetenceudvikling inden for it-området, altid leveret at de dygtigste instruktører inden for hver deres felt. På denne måde sikres et højt fagligt niveau.

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Rikke Waldorff Jensen

Rikke Waldorff Jensen

Kompetencekonsulent