Du kan trygt deltage på vores kurser

Du kan trygt deltage på vores kurser. Der vil være forskellige tiltag, når du er på kursus. Alt sammen for at sikre, at du føler dig fuldstændig tryg ved at deltage.


 

Link kopieret

Du kan trygt deltage på vores kurser
Danmark er i gang med en gradvis genåbning, og det samme gælder IDA Learnings kurser. For at skabe tryghed på kurserne og undgå smitte tager vi lidt flere forholdsregler, end vi normalt gør ved kursusafholdelser og følger naturligvis de gældende anbefalinger fra regeringen og sundhedsmyndighederne. Derfor kan informationerne om forholdsreglerne på denne side også ændre sig, efterhånden som der kommer nye udmeldinger.

Der vil være forskellige tiltag, når du er på kursus. Alt sammen for at sikre, at du føler dig fuldstændig tryg ved at deltage.

Højst 16 personer på kurserne
Forsamlingsforbuddet er hævet til op til 50 personer. På vores kurser deltager højst 16 kursister. Vi er derfor langt fra forsamlingsforbuddet  

God afstand i mødelokaler
Kursusstederne sørger for, at bordene i mødelokalerne er stillet korrekt op i forhold til antal og med en passende afstand imellem.

Mulighed for at spritte af
Der bliver adgang til håndsprit i mødelokalet. Vær også gerne opmærksom på at bruge sprit og/eller handsker ved kaffeautomater og lignende fællesområder.

Kursusmaterialer pakkes forsvarligt
Vi pakker kursusmaterialerne et par dage før kurset iført plastichandsker. Materialerne pakkes individuelt i kuverter, så det kun er dig som deltager, der er i berøring med dine materialer.

Forplejning på kurset
Forplejningen bliver portionsanrettet og enten serveret eller stillet frem i mødelokalet.

Det varierer, hvad der bliver serveret for jer, men er naturligvis af samme høje standard som det plejer. Oplys venligst stadig, hvis der er noget, du ikke spiser – det tager vi til enhver tid højde for.

Husk også at overholde afstandskravet i frokostpausen. 

Jævnlig rengøring
Kursusstederne sikrer, at der bliver gjort ekstra rent både i mødelokalerne og i fællesområderne.

Det kan du gøre
Vær opmærksom på, hvor mange I er samlet, når I bevæger jer ud af mødelokalet. Vi vil gerne opfordre dig som kursist til at sørge for at holde afstand til andre. Host eller nys i dit ærme og vask hænder ofte.

Hvis du er syg eller har symptomer på sygdom
Ligesom alle andre steder beder vi dig om ikke at møde fysisk op, hvis du har symptomer på coronavirus – og naturligvis heller ikke ved anden sygdom.

Spørgsmål til afholdelserne
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer omkring afholdelse af kurset. Kontakt kursuskoordinator Theresa Wandborg Andersen (tlf. 3318 4713 eller tan@ida.dk) eller Katrine Korskjær (tlf. 3318 4848 eller kak@ida.dk).