Operations & Supply Chain Management – APICS certificeringer

Lær hvordan du hjælper din virksomhed eller organisation med at forbedre dens Operation- eller Supply Chain. Kurserne inden for dette område behandler alle aspekter omkring styring af informations- og varestrømme samt ressourcer i virksomheden.

APICS CPIM Part 1: Certified in Production & Inventory Management

Nye datoer kommer snarest

Learn to execute, control and improve internal operations through the CPIM preparation and exam process.

APICS CPIM Part 2: Certified in Production & Inventory Management

Nye datoer kommer snarest

Learn to execute, control and improve internal operations through the CPIM preparation and exam process. Part 2.

APICS CSCP - Certified in supply chain professional

Nye datoer kommer snarest

Learn to manage complex worldwide supply chain activities and strategically streamline operations with the CSCP program.

APICS CLTD – Logistics, Transportation and Distribution

Nye datoer kommer snarest

Gain essential knowledge about logistic, transportation and distribution challenges. Increase logistic efficiencies and impact profits.


Hvorfor kan verdens største certificeringsprogram i Operations/Supply Chain Management være noget for dig?

Det er fordi der er sket noget i din karriere og du har truffet væsentlige beslutninger om din jobmæssige fremtid:

  1. Du står over for – eller for nylig har haft – et fagligt skifte i din karriere fra at være fag-faglig specialist inden for f.eks. kemi eller elektronik til at få ansvar som f.eks. teamleder inden for Operations/Supply Chain management, og vil gerne komme på omdrejningshøjde med denne nye faglighed
  2. Du er konsulent, intern eller ekstern, og skal hjælpe din virksomhed eller organisation med at forbedre dens Operations eller Supply chain, og din universitetsuddannelse er ikke inden for fagfeltet
  3. Du er allerede en dygtig specialist inden for feltet, og har et ønske om at få løftet dit i forvejen professionelle arbejde i Operations/Supply Chain området til et endnu højere niveau gennem udfordrende teori, cases og erfaringsudveksling med andre, som arbejder med SCM på højt niveau.

Uddannelserne behandler gennem udfordrende teori, cases og erfaringsudveksling med andre dybtgående alle aspekter omkring styring af informations- og varestrømme samt ressourcer i virksomheden.

De tre uddannelser har hver sit fokus:

  • CPIM (Certified in Production & Inventory Management) part 1 & 2 fokuserer på Operations management inden for en virksomheds grænser med fokus på produktions- og lagerstyring tilsat Lean best practices
  • CLTD (Certified in Logistics, Transport & Distribution) fokuserer på “outbound” logistics, og er meget relevant for handels- og logistikvirksomheder, herunder virksomheder der fokuserer på e-commerce.
  • CSCP (Certified Supply Chain Professional) er bredere fokuseret og har mere fokus på lederrollen som Supply Chain manager, og kan tages som overbygning på den ene eller begge af de andre uddannelser.

APICS uddannelserne udbydes af Association for Supply Chain Management, en amerikansk organisation med med partnere i mere end 45 lande, og certificerede personer i mere end 100 lande. Uddannelserne er af høj faglig standard, og sætter de facto standarden i branchen og giver dig bevis på din viden og kompetencer indenfor udvikling af Operations/Supply Chain Managment, som kan anvendes langt uden for de danske grænser. 

Vil du vide mere?

Billede af Steen Jørgensen

Steen Jørgensen

Kompetencekonsulent