Kursus

Mindfulness – Lær at arbejde smartere under pres

Lær at bevare dit fokus i pressede situationer og øg din selvindsigt, bevidsthed og autenticitet. Teknikkerne du lærer på dette kursus, forbedrer ikke bare din præstation på jobbet, du kommer også til at opleve en større klarhed og ro i hverdagen.


Tid og sted

 • 12.04.21

  København

 • 09.11.21

  København

Varighed: 2 dage

Lær at arbejde smartere under pres

Hverdage fyldt med opgaver, korte deadlines og mange komplekse situationer kan nemt sætte os under pres og i sidste ende lede til en oplevelse af stress og manglende overblik. At kunne forholde sig hensigtsmæssigt i pressede situationer og at kunne genskabe balancen, når vi mister den, er vigtige og afgørende kompetencer i en travl og konkurrencepræget verden.

På dette kursus får du nyeste viden fra neurovidenskaben om, hvordan hjernen fungerer, og hvordan du med enkle teknikker og opmærksomhed kan hjælpe dig selv til større overskud i hverdagen. Du får teknikker til, hvordan du øger din personlige kapacitet til at være fokuseret til at kunne navigere i en kompleks hverdag og til, hvordan du kan indrette din arbejdsdag på en måde, så du bevarer ligevægten i hverdagen.

På kurset arbejder du med:

 • Din evne til at bevare dit fokus og opnå en rolig, samt balanceret tilstand i pressede situationer
 • Evnen til at sætte din mentale autopilot på pause og handle mest hensigtsmæssigt i forskellige situationer
 • Hvordan du kan strukturere og bruge dig selv på andre måder i løbet af arbejdsdagen
 • Forskellige mindfulness- og meditationsteknikker

Kurset er for dig, der vil styrke din evne til at navigere bedre i en presset hverdag

Kurset henvender sig til specialister, projektledere, konsulenter, uformelle ledere og praktikere, som arbejder i organisationer eller funktioner, hvor kompleksitet og forandringshastighed stiller store krav til evnen til at have overblik, se nye muligheder, agere fleksibelt og kunne samarbejde.

Dit udbytte: 

Du vil gennem dette kursus bl.a. opnå større selvindsigt, øge din evne til at fokusere og til at gøre noget ved de bagvedliggende årsager til din egen oplevelse af pres.

 • Få metoder til at håndtere en presset hverdag
 • Øget balance og evne til at genfinde ro og klarhed i pressede situationer
 • Selvindsigt og personlig udvikling
 • Styrket selvledelse og evne til at træffe gode beslutninger under pres

Din virksomheds udbytte:

 • En medarbejder med øget kapacitet til selvledelse
 • En medarbejder med styrke og selvindsigt
 • En mere produktiv og effektiv medarbejder

Sådan forløber kurset i mindfulness - Lær at arbejde smartere under pres

Kurset veksler mellem teori og praktiske øvelser

Kurset har fokus på at opbygge dine personlige kapaciteter og balance gennem ny forståelse, indsigt og masser af praktiske øvelser. Kurset tager afsæt i den nyeste neurovidenskabelige forskning, enkle og praktiske mindfulness- og meditationsteknikker, samt metoder, der giver dig inspiration til, hvordan du på en praktisk måde kan strukturere din hverdag, så du opnår større overskud. De teknikker og metoder, du tilegner dig, kan du overføre direkte til din hverdag. Forløbet veksler mellem teori og viden i form af både video, præsentationer og artikler i korte formater suppleret med intensiv træning, øvelser og refleksion.

Du vil gennem dette kursus bl.a. opnå større selvindsigt, øge din evne til at fokusere og til at gøre noget ved de bagvedliggende årsager til din egen oplevelse af pres.

Prisen inkluderer

 • 2 kursusdage
 • Logbog og kursusmaterialer
 • Træningsøvelser
 • Kursusbevis
 • Egen udviklingsplan

Varighed

2 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

9.500 kr.

Ikke IDA-medlem:

11.500 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
12. apr. - 13. apr. 2021
Kl. 09:00 - 16:30

Adresse

IDA

København


Arrangementsnummer

337293

Tilmeldingsfrist 08. apr. 2021 - kl. 23:59

Henrik Helweg

Henrik Helweg er en erfaren konsulent og formidler. Han har gennem de sidste 18 år arbejdet med en lang række af danske og internationale virksomheder. Han har en psykologisk baggrund og har i mange år anvendt mentaltræning og neurovidenskab som grundlag for at udvikle mennesker i virksomheder og organisationer.

Henrik Helweg kommer fra Mannaz. 

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Tina Bergmann Olesen

Tina Bergmann Olesen

Kompetencekonsulent