Kursus

Bootcamp - Future of work

Bliv klogere på fremtidens arbejdsmarked og på hvordan du bedst ruster din organisation til at kunne navigere i krise, kompleksitet samt lede en digital transformation.


Tid og sted

 • 10.02.21

  København

Varighed: 2 dage

Hvordan skaber vi organisationer, der i fremtiden er bæredygtige på flere parametre – både for samfundet men også den enkelte medarbejder?  Få et indblik i digital transformation, bæredygtighed, kriseledelse samt hvordan du skaber psykologisk tryghed – når vi sætter fokus på fremtidens arbejdsplads i denne 2-dages bootcamp.

Viden og overblik
Er du nysgerrig efter at vide mere om disse nye begreber og emner, og står overfor at skulle i gang arbejdet eller vil du som leder, projektleder eller konsulent have inspiration og viden – så er denne bootcamp for dig.

I løbet af to fulde dage vil du opnå en forståelse af følgende fire emner:

 • Digital transformation
 • Kriseledelse
 • Bæredygtighed som forretningsmodel
 • Psykologisk tryghed

Bootcampen er for dig, der arbejder med transformationer og ledelse i din organisation

Du kan være leder, projektleder, proceskonsulent eller Change Manager

Dit udbytte:

 • Få indblik i de nye krav der stilles på fremtidens arbejdsmarked
 • Opnå forståelse for de ledelsesdilemmaer, der rejser sig i en transformationstid, hvor krise, kompleksitet og ønsker om bæredygtighed præger billedet.
 • Få det rette mindset, sprog og de rette kompetencer til at bidrage til transformationen
 • Opnå indsigt i nye teknologier og deres betydning for din organisation
 • Lær om vigtigheden af psykologisk tryghed som redskab til at komme succesfuldt i gang med transformationer og kriser
 • Forstå hvad der ligger i at skabe transformation til større bæredygtighed

Din virksomheds udbytte:

 • Større forståelse for hvad fremtidens arbejdsplads kræver, når der tales om digital transformation og bæredygtighed
 • En medarbejder/projektleder/leder, der kan udpege hvilke evner og kompetencer organisationen skal udvikle og styrke, når der skal arbejdes med transformation og fremtidens arbejde.
 • Mere intern viden om, hvordan der kan leveres bæredygtige resultater, og hvem der kan være en nøgleperson i denne proces
 • En medarbejder/projektleder/leder der forstår de menneskelige aspekter i en krise og en transformation

Se også vores anden bootcamp:

IDA Learning Bootcamp – digitale teknologier

Hvor du bliver klogere på nye teknologier og metoder til forretningsudvikling og innovation

Ved samtidig bookning af begge bootcamps, tilbyder vi en særlig rabatpris, kontakt os for nærmere information ​

Sådan forløber denne Bootcamp

Bootcampen er opdelt i fire moduler – hvor hvert modul er et nyt emne. Programmet for de to hele dage vil derfor se ud som følgende:

Dag 1: Succesfuld ledelse af kriser samt digital transformation

09-00-12:00

Ledelse i en krisetid

Underviser Lars Østerby

 • Hvordan leder du din organisation gennem en alvorlig krise?
 • Hvad skal du være særlig opmærksom på, når du som leder bliver tvunget til at reagere hurtigt og markant i en situation med både store usikkerhedsfaktorer og store konsekvenser?
 • Hvordan forholder du til de langsigtede strategiske mål kontra de kortsigtede nødvendige ændringer?
 • Hvordan balancerer du som leder mellem at involvere dit lederteam og organisation og på den anden side være i stand til selvstændigt at træffe de afgørende beslutninger.
12:30-16:00

Digital transformation og datadreven ledelse

Underviser Line Thatt

 • Hvordan leder og navigerer du i en digital kontekst?
 • Hvad taler vi om, når vi taler om digital transformation og datadrevet ledelse?
 • Hvad betyder nye teknologier for din forretningsmodel, dine produkter, din arbejdsplads og medarbejdere?
 • Hvordan påvirkes din organisation og hvad kræver sådan en transformation?

Dag 2: Bæredygtighed og psykologisk tryghed

09:00-12_00

Bæredygtighed som forretningsmodel

Underviser Berit Bøgild

 • Bliv klogere på FN´s 17 verdensmål, delmål og deres opbygning
 • Bliv bevidst om muligheder og trusler for din organisation med afsæt i verdensmålene og lær forskellem ml. ægte bæredygtige resultater og green washing
 • Få fem perspektiver der adresserer transformation til større bæredygtighed: strategi, innovation, mennesker og kompetencer, værdi og resultater samt ledelse
12:30-16:00

Psykologisk tryghed og stresshåndtering i en ny virkelighed

Underviser Joakim Eriksson

 • Bliv bevidst om hvordan psykologisk tryghed påvirker innovationskraft i organisationer
 • Pykologisk tryghed som præmis for at navigere succesfuldt i kompleksitet
 • Forstå hvordan stress påvirker vores adfærd og kognitive funktion
 • Forstå hvordan du træner evnen til at bevare roen og fokus

Varighed

2 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

8.500 kr.

Ikke IDA-medlem:

9.500 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
10. feb. - 11. feb. 2021
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

IDA

København


Arrangementsnummer

337501

Tilmeldingsfrist 04. feb. 2021 - kl. 23:59

Lars Østerby

Cand.merc

Lars Østerby er uddannet cand.merc. og er underviser, konsulent og Client Director hos Mannaz. Inden Lars kom til Mannaz arbejdede han i virksomheder såsom Carlsberg, Dyrup, Hempel og DS Smith Packaging. Lars har selv stået i spidsen for en række forandringsprojekter og transformationer, hvor organisationer med mange interessenter skal flytte sig. Han har derfor også selv oplevet de udfordringer man står i, når større forandringsprojekter skal gennemføres med respekt for organisationens daglige drift og en omverden, der flytter sig hastigt.

Line Thatt Jensen

Cand.psych

Line Thatt Jensen er autoriseret cand.psych., senior konsulent og underviser hos Mannaz. Line har desuden en HD(O) i forandring og innovation. Hun har i sin karriere været forankret i to spor; det strategisk-politiske arbejde og organisations-/ledelsesudvikling. Line har mange års erfaring med ledelses- og organisationsudvikling, fag- og personaleledelse samt projektledelse – en erfaring hun bruger som afsæt, når hun taler om digital transformation.

Berit Kristine Bøggild

Cand.merc

Berit Kristine Bøggild er uddannet cand.merc. og arbejder som konsulent, Client Director og Lead for Sustainability hos Mannaz. Berit har i de sidste 20 år arbejdet med ledere i en bred vifte af organisationer og sektorer og hjulpet ledere med at implementere strategi og lede komplekse forandringsprojekter, også indenfor bæredygtighed. Berit er særligt optaget af organisationsændringer og strategiimplementering, innovationsprocesser og lederudvikling. Hun er optaget af at komme fra fine ord til ændret adfærd og resultater.

Joakim Eriksson

Chefkonsulent

Joakim Eriksson er chefkonsulent i Mannaz og er blandt andet er certificeret til at undervise i det forskningsbaseret program Search Inside Yourself udviklet hos Google. Joakim har over 15 års praktisk erfaring som leder – både på mellemlederniveau og som direktør. Som konsulent har han mange års erfaring med udvikling af ledere og ledelsesgrupper – både i rollen som coach, underviser og proceskonsulent.

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Rikke Waldorff Jensen

Rikke Waldorff Jensen

Kompetencekonsulent