Kursus
Buzz i Praksis er et forløb med praksisnære moduler, til dig der gerne vil klædes bedre på til at træffe strategiske beslutninger om implementering af ny teknologi. Du får en introduktion til nye teknologier og samt indblik i de mange muligheder.
Den digitale omstilling er den mest gennemgribende forandring, der er sket i nyere tid. De teknologiske muligheder er mange og den digitale virkelighed kan være vanskelig at navigere i. På kurset bliver du derfor klædt på til at kunne træffe de rigtige strategiske beslutninger omkring anvendelsen af ny teknologi, da du vil have opnået en mere praksisnær forståelse.
På kurset arbejdes der med følgende emner:
Kurset henvender sig til både produkt- og forretningsudviklere som gerne vil vide mere om de muligheder som de nye teknologier giver for organisationen men også ledere der skal træffe strategiske beslutninger på baggrund af ny teknologi eller projektledere der skal implementere ny teknologi eller nye processer vil være i målgruppen for kurset.
Efter kurset vil du have større forståelse for de nye teknologier og muligheder og have mere viden om, hvad der kunne være relevant for jeres organisation at arbejde videre med.
Virksomheden vil efterfølgende have en medarbejder eller leder, som ved mere om de nye teknologiske muligheder og som derfor bedre kan vurdere hvorvidt det er noget der skal arbejdes videre med internt
Forløbet består af seks moduler, alle af én dags varighed: På hvert modul vil flere eksperter inden for emnefeltet varetage undervisningen.
I dette modul får du mulighed for at afprøve forskellige værktøjer indenfor kunstig intelligens. Det vil sige, at du udover at få en dybere forståelse af de forskellige termer der udgør kunstig intelligens, får en større praksisnær forståelse igennem sessioner med mulighed for at arbejde med teknologien
I dette modul kommer vi til at gå dybt ned under overfladen af VR og AR teknologierne. Når vi taler om VR, så bliver det bl.a. med en VR Oculus Quest brille på. Derudover vil vi arbejde med konkrete cases, hvor AR og VR skaber værdi og se på de muligheder og udfordringer der måtte være i forbindelse med implementering i din virksomhed.
I dette modul vil vi gøre Blockchain så praksisnært som muligt, ved at prøve kræfter med teknologien igennem hands-on sessioner. Derudover vil vi gå i dybden med hvordan Blockchain helt konkret kan benyttes i forskellige virksomheder.
I dette modul får du mulighed for at se, røre og føle IoT i praksis. Vi kommer bagom terminologien, og kigger nærmere på hvordan IoT fungerer i et konkret og virkelighedsnært miljø. Derudover undersøger vi hvordan IoT fungerer i samspil med andre teknologier.
I dette modul kommer vi dybere ned i potentialet i automatisering og robotter. Der vil være plads til, ikke blot at se det i aktion, men at få afprøvet mulighederne indenfor området i praksis.
I modulet Data Analytics får du mulighed for at afprøve forskellige værktøjer indenfor området. Vi kommer bag om alle de begreber og termer der udgør Data Analytics igennem praksisnære sessions, der belyser hvordan området kan skabe værdi i din virksomhed.
Kurset afholdes i tidsrummet 9.00-16.00 fordelt over 6 dage/moduler. Kurset afholdes på forskellige lokationer i Storkøbenhavn. Dog vil undervisningen på modul 5 – automatisering og robotter, foregå i Odense.
Prisen inkluderer forplejning samt kursusmaterialer.
Efter endt kursus er der mulighed for at få en skræddersyet rapport fra Damvad Analytics, som kortlægger potentialer og muligheder i din virksomhed. Desuden modtager du ét års gratis abonnement til Tech Management, som er et medie om ledelse, forretning og teknologi udgivet af Teknologiens Mediehus
Varighed
6 dage
Pris ekskl. moms
IDA-medlem:
24.000 kr.
Ikke IDA-medlem:
25.000 kr.
Vælg sted og dato
Startdatoer
Kursusmoduler
Adresse
København
København
Arrangementsnummer
338265
Undervisningen på de forskellige moduler varetages af eksperter som kommer enten fra relevante virksomheder, universiteter eller vidensorganisationer. Undervejs på uddannelsen vil du derfor møde en lang række af specialister, der deler ud af deres teoretiske og praktiske erfaringer.
Kurset afholdes i samarbejde med CopenX.