Kurser: Robotteknologi og RPA

Robotter kan effektivisere dine arbejdsgange - hvadenten det er softwarerobotter (RPA) eller industrirobotter og cobots. Lær hvilken type, der er den rigtige for dig og få styr på alt fra implementering og sikkerhed til værdiskabelse.


Kunstig intelligens og automatisering bliver nævnt i flæng, men med IDA’s kurser kan du få konkrete redskaber til at løse rutineopgaverne, så du kan koncentrere dig om at skabe vækst for kunderne.

Og med en introduktion til RPA bliver du i stand til at identificere de arbejdsopgaver, som en software-robot med fordel kan overtage.

Bliv en eftertragtet medarbejder

Der bliver konkurrence om de medarbejdere, der kan implementere robotteknologi eller planlægge smartere arbejdsprocesser i en virksomhed, og med et kursus hos IDA får du konkrete værktøjer til arbejdet af erfarne fagfolk.

Undervisningen på begge kurser tager udgangspunkt i datamateriale og cases fra din egen virksomhed, og når du kommer tilbage, kan du derfor omsætte din viden til praksis med det samme. Underviserne lægger vægt på ’hands on’-erfaring og under IDA’s RPA-kursus kommer du selv til at arbejde med at sætte en software-robot op.

Sådan forstår din chef værdien af et kursus

Procesoptimering og automatisering handler om at arbejde klogere, og du får redskaberne til at udpege de områder, hvor din virksomhed spilder ressourcer. Det sparer ikke bare penge, men sikrer også mere medarbejdertilfredshed, fordi de kedelige og tidskrævende opgaver forsvinder. Fremover kan tiden i stedet bruges på det, der skaber værdi for din virksomhed og dens kunder.

IDA's kurser udvikler sig konstant
I IDA følger vi hele tiden med de nyeste tendenser inden for procesoptimering og robotteknologi, og derfor udvikler vores kurser sig løbende.

Hvis du er i tvivl om, hvilket kursus der kan give mest værdi for dig og din virksomhed, eller hvis du savner et kursus, som vi ikke tilbyder, så kontakt gerne Steen Jørgensen, konsulent i proces og automatisering hos IDA.

Vil du vide mere?

Billede af Steen Jørgensen

Steen Jørgensen

Kompetencekonsulent