Kursus

RPA forretningsanalyse og organisering

Hvad er vigtigt inden for RPA (Robotic Process Automation)? Hvilke muligheder og faldgruber er der? Få svarene og kom godt i gang med automatisering og softwarerobotter.


Tid og sted

 • 30.09.21

  Aarhus

 • 25.10.21

  København K

 • 22.11.21

  København K

Varighed: 2 dage

Stort potentiale med RPA

RPA er en forkortelse af Robotic Process Automation, også kaldet ”Kontorrobotter”, ”Robotics” eller ”Softwarerobotter”. På samme måde som industrien automatiserer produktionsopgaver ved hjælp af robotter, så kan virksomheden også automatisere sine administrative opgaver med softwarerobotter.

Kan du se muligheder for at løse jeres administrative opgaver smartere med software-robotter, men er du i tvivl om, hvordan I kommer i gang med softwarerobotter, processer og automatisering? Hvad I skal tage højde for, og hvilke faldgruber der er, når man begynder at sætte strøm til de administrative processer? Deltag på dette 2-dages RPA Business Analyst kursus, og få svar på dine spørgsmål.

På kurset bliver du rustet til rollen som RPA-projektleder og hvordan du kommer i gang med RPA. Du vil blive præsenteret for forskellige danske cases, og hører, hvilken værdi RPA-automatisering har tilført virksomhederne. Du lærer at kvalificere mulige RPA- projekter med business cases og tilhørende kortlægning af processerne til RPA-automatisering.

Alt om RPA på to dage

Kurset består af to dages træning i RPA organisering, muligheder, principper, værktøjer og metoder. På kurset får du svar på og viden om:

Du får svar på:

 • Hvad er RPA (Robotic Process Automation)?
 • Hvordan virker RPA?
 • Hvilke processer kan automatiseres med RPA?
 • Hvor i virksomheden skal RPA projekter forankres?
 • Hvilke RPA-softwareudbydere findes der?
 • Hvilken RPA-software passer bedst til din virksomhed/afdeling?
 • RPA Proof of Concept (PoC) indhold og organisering
 • RPA værktøjer
 • Udarbejdelse af business case
 • Identificering og kortlægning af forretningsprocesser
 • Cases, tips og tricks med RPA
 • Opstart og gennemførelse af RPA projekter

Kurset er for dig, der vil i gang med RPA

Kurset henvender sig til projektledere, ledere, forretningsudviklere, analytikere, konsulenter og specialister der enten skal arbejde med eller overvejer at arbejde med RPA og som ønsker en grundlæggende introduktion til RPA, samt har brug for viden og værktøjer til at opstarte og gennemføre RPA projekter.

Dit udbytte:

På kurset får du den nødvendige viden for at kunne komme i gang med RPA projekter. Du lærer, hvordan du organiserer RPA-projekter, og hvordan du kortlægger forretningsprocesser og identificerer og beskriver mulige RPA-projekter.

Efter kurset er du i stand til at fungere som PRA-projektleder og kan opstarte RPA- processer og udarbejde business cases.

Sådan forløber kurset i RPA

Selve kurset:

 • 2 undervisningsdage kl. 9.00-16.30 (morgenmad fra kl. 8.30)
 • Forplejning
 • Undervisningsmateriale

Efter kurset:

 • Kursusbevis
 • Certificering
 • 6 måneders adgang til Compass LMS (Learning Management System). Her har du adgang til alt dit kursus materiale. Materialet udgøres af videoer, cases, værktøjer, templates, quizzer.

Varighed

2 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

9.300 kr.

Ikke IDA-medlem:

9.800 kr.

Vælg sted og dato

Østjysk

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
30. sep. - 1. okt. 2021
Kl. 09:00 - 16:30

Adresse

Scandic Aarhus Vest

Rytoften 3

8210 Aarhus


Arrangementsnummer

340914

Tilmeldingsfrist 26. sep. 2021 - kl. 23:59

København

Se datoer

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
25. okt. - 26. okt. 2021
Kl. 09:00 - 16:30

Adresse

Compass

Købmagergade 67

1150 København K


Arrangementsnummer

341079

Tilmeldingsfrist 18. okt. 2021 - kl. 23:59

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer Hovland er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA-automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA-kurser, og supporterer kunder indenfor RPA-udvikling.

Torben Madsen

Director Business Excellence

Torben Madsen har en erhvervsbaggrund fra både linje- og stabsledelse. Han har som en af de første i Danmark arbejdet med, og implementeret RPA, til automatisering af virksomhedens administrative processer. Han er uddannet inden for ledelse, har en tung IT-baggrund. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har bl.a. hjulpet TDC, Unibake Schulstad, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks, A+ og Transcom.

 

Kurset afholdes i samarbejde med RPA Huset Compass, som også står for undervisningen (alle undervisere er WinAutomation certificeret).
OBS: Ved tilmelding til kurset, videreformidles dit navn, e-mail og telefonnummer til RPA Huset Compass. Kontaktinformationerne anvendes udelukkende i forbindelse med registrering af din tilmelding samt til selve kursusafholdelsen, men vil ikke blive anvendt i markedsføringsøjemed.

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Steen Jørgensen

Steen Jørgensen

Kompetencekonsulent