Kursus

RPA – UiPath arkitekt

Kurset er et videregående RPA UiPath programmeringskursus og for dig der er i gang med RPA, og kan programmere og bygge RPA-robotter i UiPath.


Tid og sted

 • 08.11.21

  København K

 • 09.12.21

  København K

 • 31.01.22

  København K

Se flere tider og steder under tilmelding

Varighed: 2 dage

Videregående RPA – UiPath kursus

Kurset er et videregående RPA UiPath programmeringskursus og for dig der er i gang med RPA, og kan programmere og bygge RPA robotter i UiPath.

Har du ingen tidligere erfaring med programmering af RPA robotter i UiPath anbefaler vi i stedet kurset:

 • RPA – UiPath builder (2 dages grundlæggende UiPath kursus) link:

Byg din egen RPA robot

På kurset udvikler, programmerer og idriftsætter du en RPA robot og automatisere en proces fra egen virksomhed og fra din egen arbejdsdag.  

På kurset arbejder du med

På kurset lærer du om mere avancerede UiPath teknikker og anvendelser og der lægges vægt på konkrete og praksisnære øvelser. På kurset kommer du igennem en masse små case øvelser i de ting som normalt giver udfordringer i arbejdet med RPA. Kurset indeholder:

 • Selectors – de avancerede
 • Forskellige variabler i Selectors
 • Passwords
 • Fejlhåndtering
 • Data scraping
 • Tekst- og datomanipulation
 • Konvertering
 • PDF

Kurset er for dig der allerede er i gang med RPA robotter og programmering i UiPath

Kurset henvender sig til dig, som allerede arbejder med at udvikle og programmere samt ændre og rette RPA-robotter i din virksomhed og som gerne vil lære mere avanceret UiPaht teknikker.

Kurset henvender sig til medarbejdere i forretningen, projektledere, proces analytikere, ledere, konsulenter og udviklere der selv, “hands on”, vil kunne bygge og drifte RPA robotter.

Forudsætninger

Til kurset skal du medbringe din egen PC, hvor du på forhånd skal have installeret UiPath software. Inden kursus modtager du en række praktiske informationer, herunder et link til software download. Softwaren er en prøvelicens, som frit kan downloades.

Det forudsættes at du har den grundlæggende viden om UiPath og kendskab til UiPath funktionaliteterne. Det forventes også, at du har erfaring med at programmere og bygge UiPath robotter, f.eks. ved deltagelse på kurset:

Dit udbytte

Efter kurset har du lært at udvikle, opsætte og idriftsætte en RPA robot til automatisering af en proces fra egen virksomhed. Du får den videregående viden og konkrete færdigheder, du har brug for, til selv at kunne benytte mere avancerede UiPath funktionaliteter.

Relation til IDAs andre RPA kurser

Kombiner flere RPA kurser og spar penge

UiPath programmering (spar 1.800 kr. ekskl. moms)

 • RPA – UiPath builder
 • RPA – UiPath arkitekt

UiPath practitioner (spar 6.900 kr. ekskl. moms) 

 • RPA forretningsanalyse og organisering
 • RPA – UiPath builder
 • RPA – UiPath arkitekt

Sådan forløber RPA - UiPath arkitekt

Selve kurset:

 • 2 undervisningsdage fra kl. 9.00-16.30 (morgenmad fra kl. 8.30)
 • UiPath software
 • Forplejning
 • Undervisningsmateriale

Efter kurset:

 • Kursusbevis
 • Certificering
 • 6 måneders adgang til Compass LMS (Learning Management System). Her har du adgang til alt dit kursus materiale.
 • 1 måneds fri adgang til Compass UiPath RPA Helpdesk

Varighed

2 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

12.000 kr.

Ikke IDA-medlem:

12.800 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
8. nov. - 9. nov. 2021
Kl. 09:00 - 16:30

Adresse

Compass

Købmagergade 67

1150 København K


Arrangementsnummer

341076

Tilmeldingsfrist 01. nov. 2021 - kl. 23:59

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer Hovland er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling.

Torben Madsen

Director Business Excellence

Torben Madsen har en erhvervsbaggrund fra både linje- og stabsledelse. Han har som en af de første i Danmark arbejdet med, og implementeret RPA, til automatisering af virksomhedens administrative processer. Han er uddannet inden for ledelse, har en tung IT-baggrund. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har bl.a. hjulpet TDC, Unibake Schulstad, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks, A+ og Transcom.

Kurset afholdes i samarbejde med RPA Huset Compass, som også står for undervisningen (alle undervisere er UiPath certificeret).

OBS: Ved tilmelding til kurset, videreformidles dit navn, e-mail og telefonnummer til RPA Huset Compass. Kontaktinformationerne anvendes udelukkende i forbindelse med registrering af din tilmelding samt til selve kursusafholdelsen, men vil ikke blive anvendt i markedsføringsøjemed.

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Steen Jørgensen

Steen Jørgensen

Kompetencekonsulent