Kursus

RPA – UiPath builder

Vil du lære at automatisere virksomhedens administrative processer ved hjælp af RPA? På dette 2 dages kursus lærer du grundlæggende programmering og opbygning af RPA-robotter i UiPath.


Tid og sted

 • 01.11.21

  København K

 • 02.12.21

  København K

 • 20.01.22

  Aarhus

Se flere tider og steder under tilmelding

Varighed: 2 dage

Lær at bygge RPA robotter i UiPath StudioX

UiPath er et RPA-programmeringsværktøj og et af de førende softwareværktøjer inden for RPA. Det henvender sig både til private og offentlige virksomheder. UiPath kan bl.a. bruges til:

 • RPA robotter der udvikles, driftes og vedligeholdes i forretningen
 • Automatisering af processer uden kodning
 • Full scale enterprice brug af RPA robotter i virksomheden

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil i gang med UiPath og RPA-robotter og med at automatisere virksomhedens administrative opgaver. Du lærer om UiPaths opbygning, indhold, komponenter og funktioner, og du får en grundlæggende træning i at opsætte og programmere en RPA robot.

På kurset arbejder du med

På kurset lægger vi særligt vægt på konkrete og praksisnære øvelser og du kommer igennem en masse små case øvelser svarende til det som normalt kan drille i arbejdet med RPA. Kurset indeholder:

 • RPA robottens opbygning
 • Grundlæggende programmering af RPA robotter i UiPath
 • Øvelser i “drag and drop” opsætning af RPA robotter
 • Genbrug af RPA komponenter
 • Robusthed kontra speed
 • Fejlsøgning og fejlhåndtering
 • Træning i RPA komponenterne

Kurset er for dig der gerne vil bygge RPA robotter i UiPath

Kurset henvender sig til dig, som fremadrettet skal kunne opsætte, programmere og udvikle RPA-robotter i din virksomhed eller skal kunne ændre og rette i dem.

Kurset henvender sig til medarbejdere i forretningen, projektledere, proces analytikere, ledere, konsulenter og udviklere der selv, “hands on”, vil kunne bygge RPA robotter.

Forudsætninger

Til kurset skal du medbringe din egen PC, hvor du på forhånd skal have installeret UiPath software. Inden kursus modtager du en række praktiske informationer, herunder et link til software download. Softwaren er en prøvelicens, som frit kan downloades.

Det er ingen forudsætning for kurset, at du kan kode. Øvelser med UiPath robotterne er primært "drag and drop"-opsætning og programmering. Det er dog en fordel, hvis du har interesse for it.

Dit udbytte

Efter kurset har du lært at opsætte en RPA robot. Du får den grundlæggende viden og konkrete færdigheder, du har brug for, til selv at kunne automatisere forretningsprocesser. Du vil også kunne, fejlsøge og ændre RPA robotter.

Relation til IDAs andre RPA kurser

Sådan forløber kurset RPA - UiPath builder

Selve kurset:

 • 2 undervisningsdage fra kl. 9.00-16.30 (morgenmad fra kl. 8.30)
 • Ui Path software
 • Forplejning
 • Undervisningsmateriale

Efter kurset:

 • Kursusbevis
 • Certificering
 • 12 måneders adgang til Compass LMS (Learning Management System). Her har du adgang til alt dit kursus materiale.
 • 1 måneds fri adgang til Compass UiPath RPA Helpdesk

Varighed

2 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

9.300 kr.

Ikke IDA-medlem:

9.800 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
1. nov. - 2. nov. 2021
Kl. 09:00 - 16:30

Adresse

Compass

Købmagergade 67

1150 København K


Arrangementsnummer

341073

Tilmeldingsfrist 25. okt. 2021 - kl. 23:59

Østjysk

Se datoer

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
20. jan. - 21. jan. 2022
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Scandic Aarhus Vest

Rytoften 3

8210 Aarhus


Arrangementsnummer

342016

Tilmeldingsfrist 13. jan. 2022 - kl. 23:59

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer Hovland er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling.

Torben Madsen

Director Business Excellence

Torben Madsen har en erhvervsbaggrund fra både linje- og stabsledelse. Han har som en af de første i Danmark arbejdet med, og implementeret RPA, til automatisering af virksomhedens administrative processer. Han er uddannet inden for ledelse, har en tung IT-baggrund. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har bl.a. hjulpet TDC, Unibake Schulstad, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks, A+ og Transcom.

Kurset afholdes i samarbejde med RPA Huset Compass, som også står for undervisningen (alle undervisere er UiPath certificeret).

OBS: Ved tilmelding til kurset, videreformidles dit navn, e-mail og telefonnummer til RPA Huset Compass. Kontaktinformationerne anvendes udelukkende i forbindelse med registrering af din tilmelding samt til selve kursusafholdelsen, men vil ikke blive anvendt i markedsføringsøjemed.

 

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Steen Jørgensen

Steen Jørgensen

Kompetencekonsulent