Kursus

RPA - UiPath Practitioner

6 dage med fokus på både forretnings- og programmeringsdelen af UiPath. Lær alt om automatisering af forretningsprocesser, herunder at organisere UiPath-robotter, klargøre processer samt udvikle, programmere, optimere og drifte jeres UiPath-robotter.


Tid og sted

 • 30.09.21

  Aarhus

 • 25.10.21

  København K

 • 22.11.21

  København K

Se flere tider og steder under tilmelding

Varighed: 6 dage

Kom godt i gang med RPA og UiPath StudioX

Kurset består af de 3 kurser:

 1. Forretningsanalyse og organisering (2 dages kursus) 
 2. RPA – UiPath builder (2 dages kursus)
 3. RPA – UiPath arkitekt (2 dages kursus)

På kurset trænes du i hele RPA-processen fra A-Z, både forretnings- og programmeringsdelen. De forskellige kategorier af RPA software gennemgås, herunder deres styrker og svagheder. Alle programmeringsøvelser udføres i UiPath StudioX (som stilles gratis til rådighed) og under kurset udvikler og idriftsætter du din egen RPA-robot.

Dette UiPath kursus er for dig der ikke kan kode, men som selv vil kunne RPA, uden at du skal have fat i en IT konsulent hver gang du skal ændre noget i jeres robotter. Et “kan selv” UiPath kursus. Erfaringerne fra danske virksomheder er allerede mange, og du får dem alle på dette omfattende UiPath kursus.

På kurset lærer du

Kurset er opdelt i 3 moduler af 2 dages varighed, så i alt er kurset 6 dages praktisk træning i RPA-organisering, udrulning, projektledelse, principper, værktøjer, metoder og programmering af UiPath softwarerobotter:

Forretningsanalyse og organisering

 • Introduktion til RPA (Robotic Process Automation)
 • Hvordan virker PRA?
 • Hvilke processer kan automatiseres med RPA?
 • Hvor og hvordan skal RPA initiativerne forankres
 • RPA strategi, roadmap og Governance
 • Valg af RPA Software
 • RPA Proof of Concept (PoC)
 • RPA projektledelse
 • RPA værktøjer og principper

RPA - UiPath builder

 • UiPath robottens komponenter og opbygning
 • Grundlæggende programmering af RPA-robotter i UiPath
 • Genbrug af RPA-komponenter
 • Robusthed kontra hastighed
 • Fejlsøgning og fejlhåndtering
 • Træning i UiPath komponenterne
 • Øvelser i ”drag and drop” opsætning af RPA-robotter

RPA – UiPath arkitekt

 • Avancerede Selectors
 • Variabler i Selectors
 • Passwords
 • Fejlhåndtering
 • Data scaping
 • Tekst- og datamanipulation
 • Konvertering
 • PDF
 • Projektopgave

Hvem er kurset for?

Kurset henvender sig til medarbejdere der sidder i forretningen i både private og offentlige virksomheder og som enten skal i gang med eller allerede arbejder med RPA-automatisering. Kurset henvender sig både til projektledere, ledere, udviklere, konsulenter, forretningsanalytikere og specialister.

Forudsætninger

Det er ingen forudsætning eller krav at du kan programmere. Øvelser med UiPath robotterne er "drag and drop" programmering. Det er en fordel hvis du har flair og interesse for IT.

Dit udbytte

På kurset får du den grundlæggende viden og færdigheder til at gennemføre potentielle RPA-initiativer, så du efter kurset, bliver i stand til at definere og implementere potentielle RPA-projekter. Kurset gør dig i stand til selv at forstå og bygge RPA-robotter i UiPath på en effektiv og skalerbar måde, og efter kurset har du udviklet og idriftsat din egen UiPath-robot.

Efter kurser bliver du certificeret RPA Practitioner

Sådan forløber kurset i UiPath Practitioner

Selve kurset:

 • 6 undervisningsdage kl. 9.00-16.30 (morgenmad fra kl. 8.30)
 • UiPath software
 • Forplejning
 • Online undervisningsmateriale

Efter kurset vil du modtage:

 • Kursusbevis
 • Certificeret RPA Practitioner
 • 12 måneders adgang til Compass LMS (Learning Management System). Her har du adgang til alt dit kursus materiale.
 • 3 måneds fri adgang til Compass Digital UiPath RPA Helpdesk

Varighed

6 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

25.000 kr.

Ikke IDA-medlem:

26.800 kr.

Vælg sted og dato

Østjysk

Startdatoer

Kursusmoduler

Modul 1
30. sep. - 1. okt. 2021
Kl. 09:00 - 16:00
Modul 2
11. okt. - 12. okt. 2021
Kl. 09:00 - 16:00
Modul 3 - Afholdes i København
8. nov. - 9. nov. 2021
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Scandic Aarhus Vest

Rytoften 3

8210 Aarhus


Arrangementsnummer

340656

København

Se datoer

Startdatoer

Kursusmoduler

Modul 1
25. okt. - 26. okt. 2021
Kl. 09:00 - 16:00
Modul 2
1. nov. - 2. nov. 2021
Kl. 09:00 - 16:00
Modul 3
8. nov. - 9. nov. 2021
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Compass

Købmagergade 67

1150 København K


Arrangementsnummer

340654

Tilmeldingsfrist 18. okt. 2021 - kl. 23:59

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer Hovland er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling.

Torben Madsen

Director Business Excellence

Torben Madsen har en erhvervsbaggrund fra både linje- og stabsledelse. Han har som en af de første i Danmark arbejdet med, og implementeret RPA, til automatisering af virksomhedens administrative processer. Han er uddannet inden for ledelse, har en tung IT-baggrund. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har bl.a. hjulpet TDC, Unibake Schulstad, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks, A+ og Transcom.

 

Kurset afholdes i samarbejde med RPA Huset Compass Digital, som også står for undervisningen (alle undervisere er UiPath certificeret).

OBS: Ved tilmelding til kurset, videreformidles dit navn, e-mail og telefonnummer til RPA Huset Compass Digital. Kontaktinformationerne anvendes udelukkende i forbindelse med registrering af din tilmelding samt til selve kursusafholdelsen, men vil ikke blive anvendt i markedsføringsøjemed.

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Steen Jørgensen

Steen Jørgensen

Kompetencekonsulent