Kursus

UiPath programmering

Vil du lære at programmere softwarerobotter, der kan hjælpe med virksomhedens administrative opgaver? På dette kursus lærer du på 4 dage at programmere UiPath-robotter.

Tid og sted

 • 11.06.20

  København K

Varighed: 4 dage

Kom godt i gang med UiPath

Kurset består af de to kurser:

På kurset kommer du godt i gang med UiPath og RPA-robotter og med at automatisere virksomhedens administrative opgaver. Du lærer om UiPaths opbygning, indhold, komponenter og funktioner, og du får en grundig træning i at opsætte og programmere en softwarerobot.

Kurset er opdelt i 2 moduler á 2 dages varighed, så i alt 4 dages praktisk træning i UiPath-programmering, hvor vi lægger særlig vægt på konkrete og praksisnære øvelser og cases. Du lærer bl.a. om:

 • UiPath robottens komponenter – hvad indeholder den?
 • Grundlæggende programmering af UiPath
 • Udvikling og genbrug af RPA-robotter
 • Fejlsøgning og fejlhåndtering i UiPath
 • Træning i UiPath-komponenterne
 • Øvelser i "drag and drop" opsætning af UiPath RPA-robotter
 • Øvelser med forskellige anvendelser af UiPath-software
 • Cases, tips og erfaring 

Alle øvelser i opsætning og programmering af robotter udføres i UiPath-software, som kursisterne gratis får stillet til rådighed.

Kurset er for dig, som skal programmere RPA i UiPath

Kurset henvender sig til dig, som fremadrettet skal kunne opsætte, programmere og udvikle RPA-robotter i din virksomhed eller skal kunne ændre og rette i dem.

Kurset henvender sig til medarbejdere i forretningen, projektledere, proces-analytikere, ledere, konsulenter og udviklere.

Forudsætninger

Til kurset skal du medbringe din egen PC, hvor du på forhånd skal have installeret UiPath software. Inden kursus modtager du en række praktiske informationer, herunder et link til software download. Softwaren er en prøvelicens, som frit kan downloades.

Det er ingen forudsætning for kurset, at du kan kode. Øvelser med UiPath robotterne er primært "drag and drop"-opsætning og programmering. Det er dog en fordel, hvis du har interesse for it.

Dit udbytte

På kurset får du den grundlæggende viden og de færdigheder, du har brug for, så du efter kurset er i stand til at opsætte, programmere, fejlsøge og ændre UiPath RPA-robotter.

Kurset vil gøre dig i stand til at forstå og selv at bygge RPA-robotter i UiPath på en effektiv og skalerbar måde, så du straks kan gå i gang med implementering af RPA-robotter, når du kommer hjem i din egen virksomhed igen.

Sådan forløber kurset i UiPath programmering

Selve kurset:

 • 4 undervisningsdage delt i to moduler med 2 dage i hvert modul. Kl. 9.00-16.30 (morgenmad fra kl. 8.30)
 • Ui Path software
 • Forplejning
 • Undervisningsmateriale

Efter kurset:

 • Kursusbevis
 • Certificering
 • 6 måneders adgang til Compass LMS (Learning Management System). Her har du adgang til alt dit kursus materiale.
 • 1 måneds fri adgang til Compass UiPath RPA Helpdesk
 

TilmeldingLink kopieret

Varighed

4 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

21.800 kr.

Ikke IDA-medlem:

22.800 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Modul 1
11. jun. - 12. jun. 2020
Kl. 09:00 - 16:30
Modul 2
25. jun. - 26. jun. 2020
Kl. 09:00 - 16:30

Adresse

Compass

Købmagergade 67

1150 København K


Arrangementsnummer

335859

Tilmeldingsfrist 04. jun. 2020 - kl. 23:59

 

UndervisereLink kopieret

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer Hovland er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling.

Torben Madsen

Director Business Excellence

Torben Madsen har en erhvervsbaggrund fra både linje- og stabsledelse. Han har som en af de første i Danmark arbejdet med, og implementeret RPA, til automatisering af virksomhedens administrative processer. Han er uddannet inden for ledelse, har en tung IT-baggrund. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har bl.a. hjulpet TDC, Unibake Schulstad, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks, A+ og Transcom.


Kurset afholdes i samarbejde med RPA Huset Compass, som også står for undervisningen (alle undervisere er UiPath certificeret).


OBS: Ved tilmelding til kurset, videreformidles dit navn, e-mail og telefonnummer til RPA Huset Compass. Kontaktinformationerne anvendes udelukkende i forbindelse med registrering af din tilmelding samt til selve kursusafholdelsen, men vil ikke blive anvendt i markedsføringsøjemed.

 

FAQ om kurserLink kopieret

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Steen Jørgensen

Steen Jørgensen

Kompetencekonsulent