Kursus

Bæredygtig forretningsudvikling

FN's 17 Verdensmål er en vigtig bevægelse i øjeblikket. Virksomheder, der formår at omsætte de 17 Verdensmål til konkrete indsatser i tråd med virksomhedens strategi og markedsforhold, er fremtidens vindere. Dette er en opgave for ledere.

Tid og sted

 • 09.06.20

  København

Varighed: 2 dage

 

Verdensmål er også eksportmål

Globalt estimerer Verdensbanken markedsmuligheder for 12 billioner $ i 2030 og 60 milliarder $ om året i Danmark fra 2030. De virksomheder som formår at arbejde strategisk og kommercielt med verdensmål og bæredygtighed, står altså til at blive de store vindere. Dem som med succes kan integrere de relevante verdensmål i kerneforretningen og forretningsudvikling vil være frontløbere i verdensmålskapløbet.

Sådan udvikler du din forretning med verdensmålene

At arbejde strategisk med verdensmålene omfatter også prioritering af målgrupper og interessenter. Nogle verdensmål vil være relevante for kunder, andre for eksisterende og/eller potentielle medarbejdere, andre for investorer og nogle verdensmål vil nogle gange være relevante for alle grupper.

Vi bruger en effektiv metode til at komme fra valg af verdensmål til handling på verdensmål. Det handler om at:

 • Prioritere hvilke verdensmål der er mest relevante for din virksomhed
 • Identificere de områder hvor din virksomhed kan få kommercielt udbytte af de udvalgte verdensmål
 • Organisere arbejdet med verdensmål, så der sikres effektiv styring og fremdrift internt i virksomheden
 • Udarbejde langsigtet handlingsplan med korte delmål for de udvalgte verdensmål

Denne metode er et værdiskabende og konkret værktøj, som kobler relevante verdensmål med konkrete handlinger på kort, mellem og lang sigt.

 

Kurset er for dig, som er leder

Kurset er for dig, der vil lære at mestre verdensmålsagendaen ud fra en kommerciel og strategisk tilgang. Du arbejder som leder og har indflydelse til at udvikle en del af forretningen med afsæt i verdensmålene.

Dit udbytte:

 • Et grundlæggende kendskab til verdensmålene og den brede bæredygtighedsagenda
 • Evnen til at oversætte den komplekse verdensmåls- og bæredygtighedsagenda til lavpraktiske og effektive handlinger
 • Evnen til at gøre verdensmålene relevante for din virksomhed
 • Indsigt i at arbejde strategisk med verdensmålene
 • Konkrete handlingsanvisninger og udviklingstiltag, der kan tages direkte med hjem til egen virksomhed

Virksomhedens udbytte:

 • En leder, der kan koble virksomhedens virke og strategi med FNs verdensmål
 • En leder, der kan analysere hvilke verdensmål der er relevante og irrelevante for virksomheden
 • En leder, der kan organisere og implementere arbejdet med verdensmål i virksomheden, så der sikres en effektiv styring og fremdrift
 

Sådan forløber kurset Bæredygtig forretningsudvikling

Hvilke verdensmål er mest relevante for din virksomhed?

Før kurset skal du vælge de tre Verdensmål som du vurderer, er mest relevante for din virksomhed at arbejde med. Vi vil genbesøge, udfordre og kvalificere de Verdensmål gennem de to kursusdage. Så er det spændende, om du står tilbage med de samme tre mål ved kursets afslutning.

2 undervisningsdage med fuld forplejning - kl. 09.00-16.00 (overnatning er ikke inkl. i deltagerprisen)

Efter vil du have en handlingsplan for, hvordan din virksomhed arbejder mest effektivt med konkrete verdensmål.

Du vil desuden modtage et kursusbevis.

 

Tilmelding

Varighed

2 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

10.500 kr.

Ikke IDA-medlem:

12.500 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
9. jun. - 10. jun. 2020
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Tivoli Hotel & Congress Center

Arni Magnussons Gade 2

1577 København


Arrangementsnummer

332832

Tilmeldingsfrist 02. jun. 2020 - kl. 23:59

 

Undervisere

Morten Hove Tang-Jensen

Partner i kissCSR

Morten har stor erfaring indenfor arbejdet med CSR og bæredygtighed, med en baggrund fra blandt andet Ørsted og Bech-Bruun. Morten har desuden en fortid som ekstern lektor på CBS, hvor han blandt andet har undervist i CSR og samfundsansvar og i dag er gæsteforelæser. Han har arbejdet med bæredygtighedsdagsordenen i mange år med et fokus på hvordan CSR og bæredygtighed kan integreres i virksomhederne, så det giver kommercielt udbytte, men samtidig ikke udelukkende bliver et markedsføringstiltag. Morten har erfaring med at tænke bæredygtighed helt ind i den strategiske og operationelle del af virksomheden, og med et skarpt øje for hvordan det stemmer overens med compliance og risikoledelse på tværs af hele virksomheden.

Jan Damkjær

Partner i kissCSR

Jan Damkjær har fra bl.a. Ørsted og Siemens bred erfaring med at skabe kommerciel værdi gennem bæredygtig produkt- og forretningsudvikling. Han har i en årrække arbejdet i krydsfeltet mellem strategi, ledelse og forretningsudvikling med fokus på bæredygtighed, og ved hvordan man omsætter ønsker og ambitioner til konkrete handlinger og værdiskabelse i virksomhederne.

 

FAQ om kurser

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Stephen Holst

Stephen Holst

Lederudviklingskonsulent