Kursus

WinAutomation Programmering

Der er et kæmpe potentiale for effektivisering og besparelse i forbindelse med robot automatisering af virksomhedens administrative arbejdsopgaver. Lær at opsætte og programmere WinAutomation robotter til din virksomhed.

Tid og sted

 • 19.03.20

  København K

Varighed: 2 dage

 

Er WinAutomation den rette RPA-løsning for din virksomhed?

Der er et kæmpe potentiale for effektivisering og besparelse i forbindelse med robot-automatisering af virksomhedens administrative arbejdsopgaver også kaldet Robotic Process Automation (RPA). Der findes en række ret gode løsninger på markedet som f.eks. UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere og Process Robot; men det er ofte nogle forholdsmæssigt dyre løsninger, som primært henvender sig til store private og offentlige virksomheder.

Process Robot tilbyder dog også en mindre løsning, primært til små og mindre virksomheder og/eller mindre afdelinger. Løsningen hedder WinAutomation.

Kom godt i gang med winautomation 

På dette kursus kommer du godt i gang med WinAutomation og RPA-robotter og med at automatisere virksomhedens administrative opgaver.

Du lærer om RPA-værktøjet WinAutomations opbygning, indhold, komponenter og funktioner, og du får en grundig træning i at opsætte og programmere en RPA-software robot.

På kurset lærer du

Kurset er to dages praktisk træning i WinAutomation programmering, hvor vi særligt lægger vægt på konkrete og praktiske cases og øvelser. Kurset er bygget op, så du kommer hele vejen rundt fra start til slut.

Du lærer bl.a. om:

 • WinAutomation-robottens komponenter
 • Grundlæggende programmering af WinAutomation
 • Udvikling og genbrug af RPA-robotter fra eksempel bibliotek
 • Skabelse af robuste WinAutomation robotter
 • Fejlsøgning og fejlhåndtering i WinAutomation
 • Træning i WinAutomation komponenterne
 • Øvelser i "drag and drop" opsætning af WinAutomation RPA-robotter 
 • Øvelser med forskellige anvendelser af WinAutomation software
 • Cases, tips og erfaring

Alle øvelser i opsætning og programmering af robotter udføres i WinAutomation software. 

 

Kurset er for dig, der skal programmere WinAutomation robotter

Kurset henvender sig til dig, som fremadrettet skal kunne opsætte og programmere WinAutomation robotter i din virksomhed eller skal kunne ændre og rette i dem. Kurset henvender sig til medarbejdere i forretningen, projektledere, proces analytikere, ledere, konsulenter og udviklere.

Forudsætninger

Til kurset skal du medbringe din egen PC, hvor du på forhånd skal have installeret WinAutomation software. Inden kursus modtager du en række praktiske informationer, herunder et link til software download. Softwaren er en prøvelicens, som frit kan downloades.

Det er ingen forudsætning eller krav at du kan kode. Øvelser med WinAutomation robotterne er primært "drag and drop" programmering. Det er en fordel hvis du har flair og interesse for IT.

Dit udbytte

På kurset får du den grundlæggende viden og færdigheder, du har brug for, så du efter kurset er i stand til at opsætte, programmere, fejlsøge og ændre WinAutomation RPA robotter.

Kurset vil gøre dig i stand til selv at forstå og bygge RPA robotter i WinAutomation på en effektiv og skalerbar måde, så du straks kan gå i gang med implementering af RPA robotter når du kommer hjem i din virksomhed igen.

 

Sådan forløber kurset i WinAutomation programmering

Selve kurset:

 • 2 undervisningsdage kl. 9.00-16.30 (morgenmad fra kl. 8.30)
 • WinAutomation software
 • Forplejning
 • Undervisningsmateriale

Efter kurset:

 • Kursusbevis
 • Certificering
 • 6 måneders adgang til Compass LMS (Learning Management System). Her har du adgang til alt dit kursus materiale.
 • 1 måneds fri adgang til Compass WinAutomation RPA Helpdesk
 • 30 dages ”trail licens” til WinAutomation software
 

Tilmelding

Varighed

2 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

9.300 kr.

Ikke IDA-medlem:

9.800 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
19. mar. - 20. mar. 2020
Kl. 09:00 - 16:30

Adresse

Compass

Købmagergade 67

1150 København K


Arrangementsnummer

334739

Tilmeldingsfrist 13. mar. 2020 - kl. 23:59

 

Undervisere på kurset i WinAutomation programmering

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer Hovland er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling.

 

Torben Madsen

Director Business Excellence

Torben Madsen har en erhvervsbaggrund fra både linje- og stabsledelse. Han har som en af de første i Danmark arbejdet med, og implementeret RPA, til automatisering af virksomhedens administrative processer. Han er uddannet inden for ledelse, har en tung IT-baggrund. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har bl.a. hjulpet TDC, Unibake Schulstad, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks, A+ og Transcom.

Kurset afholdes i samarbejde med RPA Huset Compass, som også står for undervisningen (alle undervisere er UiPath certificeret).


OBS: Ved tilmelding til kurset, videreformidles dit navn, e-mail og telefonnummer til RPA Huset Compass. Kontaktinformationerne anvendes udelukkende i forbindelse med registrering af din tilmelding samt til selve kursusafholdelsen, men vil ikke blive anvendt i markedsføringsøjemed.

Vil du vide mere?

Billede af Steen Jørgensen

Steen Jørgensen

Kompetencekonsulent