Kursus

Mindfulness - Bevidst opmærksomhed i nuet og mental træning

Få mere energi til arbejdet. Vær til stede overfor kollegerne. Øg dit fokus på opgaverne. Og forebyg stress! På dette kursus lærer du, hvordan bl.a. mindfulness kan gøre din arbejdsdag som tillidsvalgt bedre - og dig som person endnu mere robust.

Det får du ud af kurset

Som tillidsvalgt har du mange kasketskift i løbet af dagen, og du har flere opgaver og udfordringer, end de fleste. Vil du være bedre til at være fuldt til stede i alle situationerne og samtidig bevare fokus på arbejdet? Kurset handler om, hvordan mindfulness kan øge din evne til nærvær, så du ikke lader dig distrahere af hverken det, der foregår rundt om dig eller inden i dit hoved. Samtidig bliver du bedre til at lytte til dig selv og andre. På kurset arbejder vi med:

  • Din særlige rolle som tillidsvalgt.
  • Stress og stressreduktion.
  • Mindfulness og meditation.
  • Den robuste tillidsvalgte.
  • At være fuldt til stede i nuet.
  • Bevidst fokus.
  • Hvordan kan du passe bedre på dig selv.

No-show gebyr

Kurserne er som altid gratis for tillidsvalgte. Men vær opmærksom på, at hvis du udebliver uden afbud, opkræves der et no-show gebyr på 500 kr.

Christian Nyholm

Cand.psych.

Cand.psych. aut. Christian Nyholm er den kompetente underviser på kurset.

Undervisningsform

Undervisningen veksler mellem teori, dialog og praktiske øvelser. Kurset kræver lyst og mod fra din side til at være aktivt deltagende og til stede med det, som du er. Du trænes i at bringe større nærvær ind i alle de situationer, du står i, hvilket giver dig mulighed for at skærpe bevidstheden om dine opgaver og personlige ressourcer.

Vil du vide mere?

Billede af Annette Terp Andersen

Annette Terp Andersen

Kursussekretær