Kursus

Håndtering af persondata for tillidsvalgte (gå-hjem møde/online)

Få indsigt i databeskyttelsesreglerne og få praktiske løsninger på håndteringen af dine arbejdsopgaver som tillidsvalgt i henhold til databeskyttelsesloven.

Tid og sted

  • 26.03.20

Varighed: 1 dag

 

Det får du ud af kurset

Som tillidsvalgt behandler du persondata om IDAs medlemmer. For at håndtere databehandlingen lovligt og korrekt skal du kende persondataforordningen og IDA’s vejledninger på området. På kurset stiller vi skarpt på de opgaver, du løser som tillidsvalgt, og ser på de udfordringer, som reglerne om databeskyttelse giver.

Formålet med kurset er at sikre, at IDA fortsat kan beskytte medlemmernes personoplysninger og at håndteringen af disse oplysninger altid følger lovgivningen på området. Derfor har IDA sammensat et kursus til dig, der er tillidsrepræsentant for IDA, så du altid ved, hvordan du skal håndtere dine kollegers personoplysninger. På kurset får du indsigt i databeskyttelsesreglerne og du vil få praktiske løsninger på håndteringen af dine arbejdsopgaver som tillidsrepræsentant i henhold til databeskyttelsesloven.

 

Tilmelding

Varighed

1 dag

Pris ekskl. moms

Medlem:

0 kr.

Vælg sted og dato

Online arrangement

Startdatoer

Kursusmoduler

Håndtering af persondata for tillidsvalgte - webinar
26. mar. 2020
Kl. 16:30 - 19:30

Adresse

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone


Arrangementsnummer

334256

Tilmeldingsfrist 25. mar. 2020 - kl. 23:59

 

Underviser

Birgitte Kofod Olsen

Cand.jur. og Ph.d. i persondatabeskyttelse og biometr

Birgitte Kofod Olsen, cand.jur. og Ph.d. i persondatabeskyttelse og biometri og Partner i konsulentfirmaet Carve Consulting, hvor hun rådgiver virksomheder og myndigheder om persondatabeskyttelse.

 

Undervisningsform

Undervisningsformen er oplæg med mulighed for at spørgsmål.

Vil du vide mere?

Billede af Annette Terp Andersen

Annette Terp Andersen

Kursussekretær