Nye kurser er på vej

Kursus

Håndtering af persondata for tillidsvalgte (gå-hjem møde/online)

Få indsigt i databeskyttelsesreglerne og få praktiske løsninger på håndteringen af dine arbejdsopgaver som tillidsvalgt i henhold til databeskyttelsesloven.

Nye kurser er på vej

 

Det får du ud af kurset

Som tillidsvalgt behandler du persondata om IDAs medlemmer. For at håndtere databehandlingen lovligt og korrekt skal du kende persondataforordningen og IDA’s vejledninger på området. På kurset stiller vi skarpt på de opgaver, du løser som tillidsvalgt, og ser på de udfordringer, som reglerne om databeskyttelse giver.

Formålet med kurset er at sikre, at IDA fortsat kan beskytte medlemmernes personoplysninger og at håndteringen af disse oplysninger altid følger lovgivningen på området. Derfor har IDA sammensat et kursus til dig, der er tillidsrepræsentant for IDA, så du altid ved, hvordan du skal håndtere dine kollegers personoplysninger. På kurset får du indsigt i databeskyttelsesreglerne og du vil få praktiske løsninger på håndteringen af dine arbejdsopgaver som tillidsrepræsentant i henhold til databeskyttelsesloven.

Uddannelsesniveau

Kurset ligger på niveau 2 under Jura, økonomi og strategi. Hvis du følger strukturen i uddannelsespyramiden for tillidsvalgte, vil du lag for lag få nye kompetencer. Det er ikke et krav, at du tager kurserne i den anbefalede rækkefølge, men du får mere ud af hvert enkelt kursus, hvis du har viden fra de tidligere kurser med i bagagen.

No-show gebyr

Arrangementet er både tilgængeligt som fysisk møde og som webinar.

Kurset er som altid gratis for tillidsvalgte. Men vær opmærksom på, at hvis du udebliver uden afbud, opkræves der et no-show gebyr på 200 kr.

 

Undervisning

Underviser
Birgitte Kofod Olsen, cand.jur. og Ph.d. i persondatabeskyttelse og biometri og Partner i konsulentfirmaet Carve Consulting, hvor hun rådgiver virksomheder og myndigheder om persondatabeskyttelse.

Undervisningsform
Undervisningsformen er oplæg med mulighed for at spørgsmål.

 

Vil du vide mere?

Billede af Annette Terp Andersen

Annette Terp Andersen

Kursussekretær