Vælg tid og sted

Aarhus C
12.09.2019

Udsolgt

Tilmeldingsfrist 29. august 2019 - kl. 23:59

Kursus

Retorik 1 (Djøf)

På kurset høster vi af retorikkens erfaringer omkring det at overbevise - især i de mundtlige oplæg, taler og indlæg, som en tillidsrepræsentant tit bliver kastet ud i.

Comwell Aarhus, Aarhus C

Torsdag d. 12. september 2019

Gratis

Se detaljer og praktisk info

Vælg tid og sted

Aarhus C
12.09.2019

Udsolgt

Tilmeldingsfrist 29. august 2019 - kl. 23:59

 

Det får du ud af kurset

For tillidsvalgte er kommunikation afgørende, både når medlemmerne skal informeres, når forslag skal præsenteres, og når tilhørernes opmærksomhed skal fanges og fastholdes: Kort sagt, når nogen skal overbevises. På kurset høster vi af retorikkens erfaringer omkring det at overbevise - især i de mundtlige oplæg, taler og indlæg, som en tillidsvalgt tit bliver kastet ud i.
På to dage introducerer kurset deltagerne for en metode, der indfører dem i retorikkens fem forberedelsesfaser og især fokuserer på at styrke deltagernes evne til at argumenterer og at gennemskue andres argumenter. 

Alle deltagere får en række konkrete værktøjer med hjem til at blive mere klar i deres kommunikation, blive bevidst om brug af stemme og kropssprog og får konkrete værktøjer, der gør dem mere nærværende og vedkommende i sin kommunikation.

Uddannelsesniveau

Kurset ligger på niveau 2 under Retorik på Kommunikationssiden.

Hvis du følger stukturen i uddannelsespyramiden for tillidsvalgte, vil du lag for lag få nye kompetencer. Det er ikke et krav, at du tager kurserne i den anbefalede rækkefølge, men du får mere ud af hvert enkelt kursus, hvis du har viden fra de tidligere kurser med i bagagen.

No-show gebyr

Kurserne er som altid gratis for tillidsvalgte. Men vær opmærksom på, at hvis du udebliver uden afbud, opkræves der et no-show gebyr på 500 kr.

 

Praktisk Info

Hvor

Comwell Aarhus

Værkmestergade 2

8000 Aarhus C


Hvornår

Fra torsdag d. 12. september 2019

Til fredag d. 13. september 2019


Pris ekskl. moms

IDA-medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 29. august 2019

Kl. 23:59


Antal pladser

5


Arrangementsnr.

329515


Arrangør

Uddannelsesprogram for tillidsvalgte, UPT


 

Undervisning

Underviserne er Barbara Læssøe Stephensen og Stine Søndergaard.

Kurset er lige dele teoretisk og praktisk og kræver aktiv deltagelse. Alle deltagere får lejlighed til at prøve sig selv og teorien af i praksis og får en konstruktiv personlig feedback fra underviserne.

Vil du vide mere?

Billede af Annette Terp Andersen

Annette Terp Andersen

Kursussekretær