Rabat på vask, benzin og diesel hos Q8

Q8 og IDA har indgået et samarbejde, der bl.a. giver dig 15 øre/liter inkl. moms på pumpeprisen på både benzin og diesel.

Om rabatten

Som IDA-medlem kan du få rabat på Q8's pumpepriser på både benzin og diesel. Du får også rabat på bilvask. For at få rabatten skal du søge om et Q8-købekort og bruge det på Q8-stationerne.

Bemærk, at du også kan bruge købekortet på F24-stationer, men du får kun rabat på Q8-stationerne.

Rabatter på køb i Danmark

  • Benzin: 15 øre/liter inkl. moms på pumpeprisen på Q8
  • Diesel: 15 øre/liter inkl. moms på pumpeprisen på Q8
  • Bilvask: 20 % rabat på 1-turs vask på Q8 med QvikVask
Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA

Spar gebyrer med Q8-kort gennem IDA

Bestiller du et Q8-købekort gennem IDA-aftalen er der ingen faktureringsgebyrer. Du sparer derved almindeligt gebyr for papirfaktura (8,00 kr) og PBS-opkrævning (5,50 kr.)

Vil du også kunne tanke på Shell?

Når du søger om et Q8-købekort, vil du som privatperson få udstedt et Q8 Kundekort. Du kan dog også vælge et Q8 Erhvervskort - også selv om det er til dig som privatperson.

Med et Q8 Erhvervskort får du alle ovenstående fordele + du kan også tanke på samtlige Shell- og Shell Express-stationer i hele landet. Det bringer antallet af stationer op på omkring 475. Rabatterne er dog fortsat kun på Q8-stationer, men du sparer stadig faktureringsgebyrer ved at skifte til et Q8-kort gennem IDA.

Sådan gør du, hvis du vil have et Q8 Erhvervskort: Du skal ansøge om et almindeligt Q8-købekort. Derefter skal du ringe til Q8 Kundeservice på 7012 8888 og bestille et af erhvervskorttyperne: Q8 Firmakort eller Q8 Firmakort Plus. Her kan du læse om indholdet af korttyperne.

Har du et cvr-nummer?: Så kan du bruge IDAs Q8-aftale med høje rabatter på gældende listepriser. Læs om aftalen her.

Om Q8

Q8 er et brændstof- og energiselskab og en detailhandelskæde med over 200 tankstationer i Danmark.

Læs mere om Q8 her