Behov for bil en gang imellem?

Med et delebilsmedlemskab behøver du ikke tænke på fx værksteder og parkeringsafgifter, og du betaler kun for de kilometer, du kører.

Om LetsGo og hvad du sparer

LetsGo-delebiler er et alternativ til at have din egen bil. Delebilerne holder på reserverede p-pladser i København, Aarhus og Odense, og du kan reservere biler til de ture, du skal bruge en bil til.

Prisen for at bruge en bil afregnes efter de timer og kilometer, du kører. Benzin, parkering og bilservice er inkluderet i prisen.

Som IDA-medlem får du rabat på medlemskab hos LetsGo, og det giver en årlig besparelse på næsten 1.500 kr. 

Om LetsGo

LetsGo er en delebilordning hvor bilerne står på faste p-pladser, som de skal hentes fra og returneres til efter brug. Bilerne er fordelt i  København, Aarhus, Odense og Roskilde. 

LetsGo er ejet af Delebilfonden LetsGo. Overskud går til at forbedre delebilordningen og udbrede grøn transport i Danmark.

Din rabat - når du kører ofte eller bare en gang imellem

Nogle kører ofte og lange ture, mens andre kun kører nu og da. Der er IDA-rabat hos LetsGo på forskellige medlemskaber af LetsGo, så du kan vælge det medlemskab, der passer bedst til dit behov. Du kan læse om indholdet af medlemskaberne på letsgo.dk.

  • Standard medlemskab: For dig der kører en gang imellem. Du betaler 96 kr./md. (normalpris 220 kr./md.) plus obligatorisk forsikring på 50 kr./md.
  • Plus medlemskab: For dig der kører ofte og lange ture. Du betaler 320 kr./md. (normalpris 420 kr./md.) plus obligatorisk forsikring på 70 kr./md.

Hvis du allerede er tilmeldt delebilordningen, kan også få glæde af medlemsrabatten ved at konvertere dit medlemskab. Det gør du ved at skrive en mail til letsgo@letsgo.dk, hvor du oplyser dit medlems-ID.

Har du egen virksomhed?

Hvis du har et CVR-nr., kan du teste en erhvervsaftale fra LetsGo på favorable vilkår. Som erhvervsmedlem får du desuden gratis privat medlemskab, hvis dette ønskes. Kontakt salgschef fra LetsGo Michael Regius på mr@letsgo.dk for at få et individuelt tilbud og teste delebilen som firmabil.

Sådan får du IDAs medlemsrabat

Du skal blot oplyse denne kode i rabatkodefeltet, når du melder dig ind i delebilsordningen: letsgoida

Tilmeld dig her

Tilbuddet er kun for IDAs medlemmer. Når du benytter dette medlemstilbud, giver du samtidig samtykke til, at IDA og LetsGo udveksler oplysninger for at kunne tjekke dit medlemskab af IDA.

Flere spørgsmål?

Ønsker du at blive medlem af delebilsordningen, og har du yderligere spørgsmål om, hvordan IDAs rabat fungerer, så kontakt LetsGo på letsgo@letsgo.dk.