Få IDA-rabat med Verisure

Få ekstra tryghed i hjemmet med et alarmsystem fra Verisure. Udover et gratis sikkerhedstjek kan du købe et alarmsystem til særpris som IDA-medlem.

Hvorfor en alarm?

Noget af det vigtigste i hverdagen er at føle sig sikker. Dette gælder i særdeleshed derhjemme, hvor vi ønsker, at vores hjem skal være en tryg base for hele familien. Et indbrud kan hurtigt vende tryghed til utryghed, og selvom det stjålne oftest kan erstattes, er det ikke nogen rar følelse, at der har været ubudne gæster.

Fordele ved at få installeret en alarm med abonnement:

  • Du nedsætter risikoen for indbrud
  • Tyverialarmen kan kombineres med brandalarmen
  • Overvågning 24 timer i døgnet
  • Vagtselskabet rykker ud
  • Nemt at betjene via app

Rent praktisk udarbejder Verisure et forslag til et alarmsystem, der passer til dine behov, og Verisures montør sætter alarmsystemet op for dig. 

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA

Om aftalen

Samarbejdsaftalen indeholder et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek, hvor Verisure blandt andet gennemgår boligens låse, vinduer og døre samt rådgiver om, hvordan du sikrer dit hus bedst.

Derudover vil du får en gennemgang af de nyeste alarmteknologier samt et forslag til skræddersyede løsninger ud fra dine behov.

Som medlem af IDA får du særpriser på Verisure-alarmsystemer. Rabatten gælder installationer og løbende abonnement på nye installationer. Har du allerede et Verisure-alarmsystem, kan du få rabat på tilkøb af nye enheder.

 

Om verisure

Verisure er markedsførende leverandør af alarmer til private hjem og har mere end 25 års erfaring med indbrudsikring og brandsikring af danske hjem.

Sådan får du rabatten

For at opnå særrabatten som IDA-medlem er det vigtigt, at kontakten går igennem Kristian Schiørring fra Verisure, der er ansvarlig for samarbejdsaftalen med IDA. 

Har du spørgmål til IDA-aftalen med Verisure, kan du kontakte Kristian Schiørring på 30165587 eller på kristian.schioerring@verisure.com