Køb vindmøllestrøm med medlemsrabat

Du kan købe vindmøllestrøm og få 25 % rabat på dit abonnement hos Vindstød.

Din strøm

Vindstød giver 25 % rabat på abonnementet til IDA-medlemmer. Det giver dig en besparelse på Vindstøds normalpris på 12,50 kr./md. Selve strømmen køber du til Vindstøds kostpris.

Vindstød er 100 % baseret på danske vindmøller, og derfor er Vindstøds el-deklaration CO2-neutral. Strømmen fra vindmøllerne bliver blandet i nettet, da der ikke kan trækkes el-kabler fra vindmøllerne direkte til dig. Vindstød sørger i stedet for, at kundernes samlede elforbrug matches op med et tilsvarende antal oprindelsescertifikater fra danske vindmøller.

I eventuelle perioder uden den nødvendige blæst får du naturligvis stadig strøm. Denne vil typisk blive leveret fra kraftværker. Vindstød kompenserer for dette, idet dit samlede elforbrug inkl. købet af kraftværksstrøm matches op med oprindelsescertifikater fra danske vindmøller.

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA

Din elpris

Den elpris, du betaler, består af flere forskellige dele.

  • Abonnement til Vindstød (9,38. kr./md. som IDA-medlem).
  • Vindstøds omkostning på at købe din strøm (denne elpris varierer).
  • Skatter og afgifter til staten samt netydelser til dit lokale netselskab.


Bemærk, at du forudbetaler strøm aconto. Det betyder, at du formentligt har forudbetalt abonnement, tarif, afgifter m.m. til din nuværende leverandør for igangværende periode. Du refunderes automatisk for dette fra din nuværende leverandør efter at skiftet er på plads. Når du skifter til Vindstød, modtager du en faktura. Den dækker din første acontoperiode hos Vindstød og dækker typisk et kvartal frem.

Om Vindstød

Vindstød er det dansk selskab, der blev startet som en del af innovationsmiljøordningen og med hjælp fra den danske stat. I dag er Vindstød.dk en del af Vattenfall, som i Danmark bl.a. er kendt for at have vundet statens udbud om opførelsen af nye havmølleparker. Vattenfall er 100 % ejet af den svenske stat og grundlagt i 1909. Vindstød sælger kun strøm fra flere end 2.500 danske vindmøller.

Her kan du se dine lokale vindmøller på et kort og læse mere om Vindstød.

Vindstøds produkter

IDA-rabatten på Vindstød-abonnementet gælder for produktet LokalVind. Hvis du ønsker at benytte dig af andre af Vindstøds produkter, skal du kontakte Vindstøds IDA-kundeservice på 5055 9914 eller kundeservice@vindstoed.dk.

Har du spørgmål til IDA-aftalen med Vindstød, kan du kontakte Vindstøds dedikerede IDA-kundeservice på eller på kundeservice@vindstoed.dk.