Aftale med Contractbook

Contractbook leverer effektiv kontrakthåndtering til moderne virksomheder. IDA har lavet en aftale med Contractbook, så nu kan du prøve Contractbook Business 3 måneder gratis.

Med en Contractbook Business Plan får du et professionelt værktøj til styring af dine kontrakter. Du kan i et tool sende, underskrive og opbevare dine kontrakter digitalt. Derudover har du adgang til over 100 kontraktskabeloner som du frit kan benytte.

Du kan udforme dine kontrakter med gratis kontraktskabeloner, underskrive dem med digital signatur og opbevare dem sikkert og samlet i skyen. Dermed sparer du en masse tid på arbejdet med dine juridiske dokumenter. Samtidig får du ro i sindet med det store overblik og visheden om, at der er styr på sagerne.

Contractbook er et perfekt GDPR-værktøj til små og mellemstore virksomheder. Du får alle de nødvendige dokumenter og et strømlinet dataflow, som gør det nemt for dig at efterleve nye rettigheder såsom retten til at blive glemt og retten til dataportabilitet. Som medlem af IDA får du Contractbook Business 3 måneder gratis.

Læs mere om tilbuddet og husk at benytte voucherkoden "ida2020", når du vælger din plan på din Contractbook-profil.

Du får:

  • Digital signatur
  • Ubegrænset opbevaring
  • Gratis kontraktskabeloner
  • Det forkromede overblik med påmindelser, notifikationer og dashboard
  • Mulighed for integration med 7000 andre apps
  • Upload af gamle dokumenter
  • og meget mere.

Derudover kan du få masser af gode råd på Contractbooks wiki-side Kontraktguiden eller i deres ebøger.

Integrationer

Ved at købe dig adgang til Contractbooks offentlige API får du mulighed for at automatisere al håndtering af dine kontrakter, og med deres Zapier-integration kan du forbinde Contractbook med mere end 1500 andre apps

Kontakt