Billy Regnskabsprogram

IDA har i samarbejde med Billy lavet et eksklusivt tilbud til dig, der er selvstændig eller iværksætter. Du får et års regnskabsprogram helt uden binding til kun 1 krone om året.

Fakturering og bogføring kan lynhurtigt blive en tidsrøver i det daglige arbejde, hvis det udføres manuelt. Med det rette regnskabsprogram kan du få en god start i din nye virksomhed, og det kan samtidig spare dig selv for oceaner af tid.

Billy tilbyder et brugervenligt regnskabsprogram til iværksættere, som gerne vil have et let økonomisk overblik. De tilbyder også at flytte dit gamle regnskab samt dine kontakter og produkter med over til Billy - helt uden beregning.

Som medlem af IDA får du dit Billy Premium-abonnement for kun 1 krone det første år. 

For at kunne benytte aftalen skal du være medlem af IDA. Når du opretter dig som bruger hos Billy, skal du anvende en rabatkode til dit køb. Denne får du ved at logge på vores medlemsnet. Mit IDA kode til Billy.

Få overblik over din økonomi

  • Send let fakturaer og tilbud
  • Upload kvitteringer med din smartphone
  • Afregn moms med få klik
  • Mere end 60 integrationer
  •  Og meget, meget mere

Bogfør automatisk løn

Billy har mere end 60 integrationer til andre programmer, som kan gøre din hverdag meget lettere. Med eksempelvis en integration til Salary bliver al din løn automatisk overført og bogført i dit regnskab i Billy.

Gør-det-selv eller Find en revisor

På Billys hjemmeside finder du masser af supportartikler og guides til hvordan du selv laver dit regnskab. Hvis du hellere vil have en revisor til at hjælpe dig, så du i stedet kan bruge tiden på din virksomhed, så kan du benytte Billys Find revisor – service.

Kontakt

Har du spørgsmål til ovenstående, eller vil du have hjælp til at komme i gang, er du altid velkommen til at kontakte Billys Support på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk. Supporten er åbent alle ugens syv dage på både telefon, chat og mail.