Specialister i persondata- og cybersikkerhed - Conscient Systems

Som medlem af IDA kan du nu få rabat på konsulentydelser, når det handler om persondataforordningen, cybersikkerhed og andre relaterede emner.

IDA har indgået en samarbejdsaftale med konsulenthuset Conscient Systems. Conscient Systems er specialister i den nye persondataforordning / databeskyttelsesforordning og hjælper organisationer i alle størrelser og brancher med deres compliance arbejde, herunder blandt andet:

  • Evaluering og anbefalinger til styrkelse af teknisk cybersikkerhed.
  • Udarbejdelse af samtykketekster, ekstern persondatapolitik, informationssikkerhedspolitik.
  • Udarbejdelse af medarbejder håndbøger, undervisningsmateriale.
  • Udarbejdelse af databehandleraftaler.
  • Ekstern databeskyttelsesrådgiver (DPO) funktion.

Tor Valstrøm fra Conscient Systems er blandt andet ekstern databeskyttelsesrådgiver (DPO) for Ingeniørforeningen.

Conscient Systems sædvanlige timepris for konsulentbistand er Kr. 1.580,- ekskl. moms, hvor IDAs medlemmer får en fast rabat på 20%.

Mindre erhvervsdrivende kan med fordel benytte sig af rabatten ved køb af skabelonpakker, der både giver et godt overblik og letter arbejdet med de opdaterede lovkrav til behandlingen af personoplysninger.

Henvendelse kan ske telefonisk til direktør Tor Valstrøm på 60799500 eller via e-mail tv@conscientsystems.com. Husk at oplyse medlemsnummer af IDA.

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA