Juridisk hjælp

Som selvstændig kan man ofte komme ud for at have brug for juridisk hjælp og rådgivning. Og som medlem af IDA kan du endda få rabat på en lang række juridiske ydelser. Læs med her.

Contractbook - Effektiv og digital kontrakthåndtering

Udform kontrakter med gratis skabeloner, underskriv med digital signatur og opbevar dem i ét sikkert og organiseret rum. Som medlem af IDA får du 1 års gratis brug af denne GDPR-venlige digitale platform.

Læs mere om IDAs samarbejde med Contractbook

Aftale med advokatfirmaet CLEMENS

Har du brug for juridisk hjælp og rådgivning i forhold til IPR/immaterielle retsforhold, fast ejendom, selskabsret, generel erhvervsret, ansættelsesret og håndtering af tvister? Så er IDAs samarbejdsaftale med advokatfirmaet CLEMENS med basis i Aarhus noget for dig.

Læs mere om samarbejdsaftalen med CLEMENS

Aftale med advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund

Brockstedt-Kaalund yder komplet juridisk rådgivning til virksomheder inden for alle grene af erhvervsretten.

Læs mere om samarbejdsaftalen med Brockstedt-Kaalund

Advokataftale målrettet teknologivirksomheder og vækstiværksættere

Driver eller ønsker du at drive teknologibaseret eller vækstorienteret virksomhed? Så er IDAs samarbejdsaftale med advokatfirmaet Lassen Ricard lige noget for dig.

Læs mere om samarbejdsaftalen med Lassen Ricard

Rabat på juridiske produkter hos Legal Desk

Vil du hurtigt og nemt have adgang til de juridiske dokumenter, som du skal bruge til at drive din virksomhed? Så er IDAs samarbejdsaftale med firmaet Legal Desk oplagt.

Læs mere om samarbejdsaftalen med Legal Desk

Patentrådgivning hos AWA

Vil du omdanne dine ideer og opfindelser til gode forretninger? Så er det en god ide at rådgive sig med AWAs patentkonsulenter, der besidder omfattende viden om patentering inden for alle tekniske områder.

Læs mere om IDAs samarbejdsaftale med AWA

Få rabat på inkasso

Har du kunder, der ikke betaler? Eller har du eller din virksomhed penge til gode? Så vil du være glad for, at IDA har en samarbejdsaftale med advokatfirmaet Neminkasso.

Læs mere om samarbejdsaftalen med Neminkasso