Regnskab og Bogføring

Som selvstændig kan regnskab og økonomi fylde uforholdsvis meget. Derfor er det rart at rådføre sig med eller outsource til eksperter. Læs om IDAs samarbejdsaftaler med en række virksomheder, der kan hjælpe dig med din økonomi eller dit regnskab

Få 25% rabat på regnskab, årsrapport og rådgivning

Vil du bruge din energi på at drive forretning og pleje dine kunder i stedet for at bekymre dig om bogføring, skat, moms og regnskaber? Så tag en snak med Revisorfirmaet Lysehøj, hvor du får 25% rabat det første år.

Læs mere om IDAs aftale med Revisorfirmaet Lysehøj

Billy – brugervenligt online regnskabsprogram

Kunne du tænke dig, at bogføring, fakturering, momsafregning etc var nemt og hurtigt gjort? Så skal du prøve Billy Regnskabsprogram, hvor du får et helt år som premiumbruger – for 1 krone.

Læs mere om IDAs samarbejdsaftale med Billy

Skatterådgivning med rabat

Er du blevet involveret i en skattesag? Så har du nok brug for juridisk hjælp til at finde ud af, hvad dit næste træk skal være. Med IDAs henvisningsaftale med advokatfirmaet TVC med speciale i skatteret er du i gode hænder.

Læs mere om henvisningsaftalen med TVC

Regnskab og bogføring med SALDI

Vil du gøre dit regnskab og bogføring nemt online? Så er IDAs samarbejdsaftale med Danosoft, der udbyder det online regnskabsprogram SALDI, noget for dig.

Læs mere om IDAs samarbejdsaftale med Danosoft/SALDI

Privatøkonomisk rådgivning hos F10 Finans

Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere din privatøkonomi og din pension som selvstændig? Så er det måske en god ide med privatøkonomisk rådgivning hos F10 Finans.

Læs mere om IDAs samarbejdsaftale med F10 Finans

Selvstændig med kunder i udlandet

Er du selvstændig og har opgaver for kunder i udlandet? Har du spørgsmål vedrørende fx skat og moms i den forbindelse? Så kan du gøre brug af IDAs henvisningsaftale med Deloitte.

Læs mere om aftalen med Deloitte