Debito – Online inkasso og debitorstyring

IDA har i samarbejde med inkassofirmaet Debito lavet et eksklusivt tilbud til dig som selvstændig og iværksætter. Debito giver dig 50% på deres abonnement, der gør inkasso, styring og opfølgning af dine kunders betaling meget nemmere.

Opfølgning og administration af kunders betaling er ofte en tidsrøver for de fleste selvstændige og bogholdere. De fleste selvstændige og iværksættere kender til at skulle bruge tid på at følge op og rykke kunder for manglende betaling, udsende rykkere, pålægge rykkergebyr, kompensationsgebyr, sende inkassovarsel – og måske i sidste ende at sende kunden til inkasso hos et inkassofirma eller advokat.

Debito er et digitalt inkassofirma, der har skabt et online værktøj, der gør arbejdet, styringen og opfølgning på manglende betalinger super nemt. Debito giver dig et overblik over dine udestående, følger op på dine debitorer, udsender rykkerskrivelser, inkassovarsler og pålægger de korrekte renter og gebyrer for dig.
Hos Debito kan du enten manuelt oprette sager til inkasso – eller blot forbinde dit regnskabsprogram og sætte styringen af dine debitorer på autopilot.

Som medlem af IDA får du 50% på abonnementet – for altid.

For at benytte aftalen skal du være medlem af IDA. Det er gratis at have en bruger på Debito – og oprettes her for at få alle fordelene. For at gøre brug af aftalen, skal du opgradere din bruger til et abonnement, og bruge rabatkoden.

Denne rabatkode finder du på Mit IDA kode til Debito.

Få styr på dine debitorer med få klik

  • Nemt og overskueligt overblik over dine debitorer
  • Automatiseret opfølgning på manglende betalinger
  • Automatiseret udsendelse af rykkere og inkassovarsel
  • Send dine dårlige betalere til inkasso med få klik
  • Virker manuelt eller med regnskabsprogrammerne Billy, Dinero eller E-conomic
  • Virker med Billy Regnskabsprogram, som IDA-medlemmer også får rabat på
  • Og meget, meget mere

Alt du har behov for i én løsning

Debito giver dig alt, hvad du har behov for i forbindelse med opfølgning, overblik og styring af dine debitorer. Oplever du, at en kunde ikke har betalt, kan du eksempelvis blot sætte udsendelse af rykkere og inkassovarsel på autopilot. Betaler kunden fortsat ikke, håndterer Debito hele inkassoprocessen for dig –  fra første rykkerskrivelse til fogedretten.

 

Kontakt

Har du spørgsmål til overstående, eller hvordan du kommer i gang med at bruge Debito, er du mere end velkommen til at kontakte Debitos kundeservice på 71992500 eller kundeservice@debito.dk.

Læs mere om Debito inkasso.