Patentrådgivning hos AWA

AWA tilbyder IDAs medlemmer en IP-Audit. dvs. gennemgang af virksomhedens produkter, ydelser og eventuelle rettigheder med henblik på at udarbejde en plan for optimeret beskyttelse af virksomhedens værdier.

AWA benytter sig af deres juridiske og tekniske ekspertviden, når de hjælper deres klienter med at omsætte deres ideer og opfindelser til gode forretninger.

Deres patentkonsulenter besidder omfattende viden om patentering inden for alle tekniske områder. Desuden rådgiver de om designbeskyttelse, varemærkebeskyttelse, aftaleret m.m.

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA

1 times gratis møde

AWA tilbyder alle nye kunder 1 times gratis indledende møde i konkrete sager. Derudover tilbyder de særligt IDAs medlemmer en IP-Audit, dvs. gennemgang af virksomhedens produkter, ydelser og eventuelle rettigheder med henblik på at udarbejde en plan for optimeret beskyttelse af virksomhedens værdier.

AWA tilbyder virksomheden at gennemgå deres forretning med dem. Det vil sige produkter, marked og konkurrenter med henblik på at foreslå den bedste IP-strategi. Alternativt vil de - hvis virksomheden allerede har rettigheder - matche disse til virksomhedens strategi.

Sådan får du rabat

Hvis du ønsker at komme i kontakt med en konsulent fra AWA, skal du ringe til Jytte Prieem Balle på tlf. 20 86 97 89.

Husk at fortælle, du er medlem af IDA.

Få mere at vide om AWA Patentrådgivning på deres hjemmeside.