Biedata - Rådgivning og rabat på marketinganalyse

IDA har indgået en aftale med Biedata, så du får en gratis times rådgivning om, hvordan du gennem dine data kan skabe vækst i din virksomhed. Og desuden får du Biedatas analyseværktøj til dine marketingdata med 3 for 1 rabat

Biedata er skabt for at hjælpe travle iværksættere med at få adgang til datatracking og performance indsigter der normalt kræver udviklere og ekspertviden at få adgang til. Med Biedata kan alle forstå deres egne data, og få de vigtigste indsigter præsenteret så du kan træffe vækstskabende beslutninger.

Biedata tilbyder 1 times gratis sparring til alle IDA medlemmer

Som medlem af IDA tilbyder Biedata dig 1 times gratis sparring i at skabe vækst gennem din marketing data. De tager udgangspunkt i dit behov, om du så har et konkret problem, ønsker hjælp til Google Analytics mm.

Eksempler på hvad du kan få hjælp til

  1. Få hjælp til bedre at forstå dataen i Google Analytics
  2. Crash course i hvordan du opbygger en succesfuld inbound lead motor
  3. Forstå hvor kunderne kommer fra og hvorfor flere ikke køber

Rabat på Biedata data-løsninger

Biedata tilbyder alle IDA medlemmer deres "3 for 1" rabat. Du får 3 dashboards for 1 dashboards pris, dvs du betaler kun 800 kr./md og ikke 1.500 kr./md. 

Du kan læse mere om aftalen på IDAs partnerside

Sådan får du rabat

Vil du have gratis sparring eller høre mere om Biedatas løsninger, så kan du enten udfylde kontaktformularen på IDAs partnerside eller ringe på 25942720.

Husk altid at oplyse, at du er medlem af IDA.