Billy Regnskabsprogram

Kunne du tænke dig, at bogføring, fakturering, momsafregning etc var nemt og hurtigt gjort? Så skal du prøve Billy Regnskabsprogram, hvor du får 50 pct. rabat på de første 6 mdr. af Billy Premium

Fakturering og bogføring kan lynhurtigt blive en tidsrøver i det daglige arbejde, hvis det udføres manuelt. Med det rette regnskabsprogram kan du få en god start i din nye virksomhed, og det kan samtidig spare dig selv for oceaner af tid.

Som medlem af IDA kan du nu få 50 pct. rabat på 6 mdr. Billy Premium, hvis du ikke allerede er eksisterende Billy Premium kunde. Tilbuddet om rabataftale gælder også eksisterende Billy Basic kunder, dvs. kunder som benytter Basic.

Billy tilbyder et brugervenligt regnskabsprogram til iværksættere, som gerne vil have et let økonomisk overblik. De tilbyder også at flytte dit gamle regnskab samt dine kontakter og produkter med over til Billy - helt uden beregning.

Få overblik over din økonomi

  • Send let fakturaer og tilbud
  • Upload kvitteringer med din smartphone
  • Afregn moms med få klik
  • Mere end 60 integrationer
  •  Og meget, meget mere
Som medlem af IDA får du 50% rabat på de første 6 mdr. af dit Billy Premium-abonnement

For at kunne benytte aftalen skal du være medlem af IDA. Når du opretter dig som bruger hos Billy, skal du anvende en rabatkode til dit køb. Denne får du ved at logge på vores medlemsnet. Mit IDA kode til Billy.

Bogfør automatisk løn

Billy har mere end 60 integrationer til andre programmer, som kan gøre din hverdag meget lettere. Med eksempelvis en integration til Salary bliver al din løn automatisk overført og bogført i dit regnskab i Billy.

  1. Billy Regnskabsprogram

    Billys Find revisor – service

Kontakt

Har du spørgsmål til ovenstående, eller vil du have hjælp til at komme i gang, er du altid velkommen til at kontakte Billys Support på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk. Supporten er åbent alle ugens syv dage på både telefon, chat og mail.