Revisorfirmaet Lysehøj

IDAs medlemmer har adgang til esklusiv aftale, som giver alle selvstændige i 25% rabat i et år hos Revisorfirmaet Lysehøj.

Vil du bruge din energi på at drive forretning og pleje dine kunder i stedet for at bekymre dig om bogføring, skat, moms og regnskaber? Så tag en snak med Revisorfirmaet Lysehøj, hvor du får 25% rabat det første år.

Uanset om du er lige er startet eller har haft din virksomhed længe, så får du hos Revisorfirmaet Lysehøj al den hjælp og rådgivning, som du har brug for. Og du er sikker på at opnå de fordele og fradrag, du har krav på som selvstændig.

Revisorfirmaet Lysehøj:

  • Tilbyder at håndtere al praktikken omkring bogføring og løn.
  • Sikrer, at du overholder fristelser og lovmæssige krav til regnskaber, årsrapporter etc.
  • Rådgiver om at optimere din virksomheds og din private økonomi.
  • Oplærer dig i regnskabsprogrammet Billy (se også IDAs aftale med Billy).
  • Tager sig tid til at snakke med dig, når du har brug for afklaring eller et godt råd.
Sådan får du rabat

Kontakt Revisorfirmaet Lysehøj til en snak om din virksomhed og hvordan de bedst kan hjælpe dig.

Du kan ringe på 20 95 20 00 eller skrive til christian@lysehoj.dk. Husk at opgive dit IDA medlemsnummer.

Anbefalet af andre IDA-medlemmer

Flere af IDAs selvstændige benytter allerede Revisorfirmaet Lysehøj, og du kan læse nogen af deres anbefalinger her.

”Vi har været kunde hos Christian Lysehøj i flere år og sætter stor pris på samarbejdet. Vi oplever Christian som en yderst dygtig revisor, og han er en konstruktiv sparringspartner i forhold til strategiske overvejelser for vores rådgivende ingeniørvirksomhed. Vi er meget tilfredse med den fleksibilitet og det høje serviceniveau, der tilbydes os som kunde – både fra Christians side, men også fra de øvrige ansatte. Christians imødekommenhed og positive tilgang har en tydelig afsmittende virkning blandt hans personale.

I årets løb er vi jævnlig dialog med Christian og værdsætter, at han trods en stor kundekreds har en fin føling med vores virksomhed. Christian svarer altid hurtigt på henvendelser og er punktlig, når det gælder udarbejdelse af årsregnskabet - begge dele noget vi tillægger stor værdi. Vi kan helt klart anbefale Christian Lysehøj som revisor – hans professionelle kompetencer og menneskelige egenskaber udgør et godt match.”

”Jeg etablerede mit firma for par måneder siden. I den forbindelse fik jeg anbefalet Revisorfirmaet Lysehøj af en bekendt. Fra første dag har jeg fået professionel hjælp til alt det arbejde, der er i forbindelse med etablering og drift, når man aldrig har prøvet det før. Nu kører alle systemer upåklageligt – og de spørgsmål, der stadig opstår, får jeg altid hurtigt svar på. Derfor er jeg meget tilfreds med al den hjælp fra Revisorfirmaet Lysehøj i en periode, der føltes lidt uoverskuelig.”

Henrik Thorup,
Thorup rådgivende ingeniører ApS

Nermin Pistoljevic, NEP rådgivende ingeniører ApS

”Jeg har brugt revisorfirmaet Lysehøj i flere år. Lysehøj har en stribe højkompetente medarbejdere, og allerede ved mit skift til Lysehøj, fra et større dansk revisionsfirma, kunne Lysehøj finde 20.000 som var betalt for meget i moms, og hvem kan ikke lide at få penge tilbage. De gode råd og sparring, om hvordan jeg skal drive min konsulentvirksomhed og nu også webshop, har været til stor hjælp.

Det jeg nyder ved samtaler med Christian og hans ansatte er den store ro, tålmodighed og imødekommenhed, så samme med deres store kompetence, får jeg som selvstændig god ro i maven. Jeg vil gerne anbefale Lysehøj til jer der ikke gider bogholderi, skatteregler, moms og andre ”farlige” ting – men bare vil gøre det I er bedst til.”

Søren Nielsen, BigBell