Giv dine børn en sjov dag i Bonbon-Land

Få den sjoveste dag i det altid skøre og farverige univers i BonBon-Land – kun 1 time syd for København. Den hyggelige park har flere end 50 oplevelser med forlystelser til både de små som fx Sprutten og til de større (og modige) i Danmarks vildeste Svend Svingarm.

Den hyggelige park er også kendt for sine mange familieforlystelser, som du kan prøve sammen, heriblandt Vandrotten og Nordens længste raftingbane - Bæver Rafting.

Få de sjoveste oplevelser sammen, spis jeres mad på borde/bænke-sæt ved en af søerne, prøv Danmarks første interaktive VR-oplevelse i en rutsjebane, lad børnene prøve den verdensberømte Hundeprut-bane, og spis en stor BonBon-is.

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA

IDA-medlemsrabat

  • Få 25 % rabat på dagsprisen på billetter (op til 5 personer)
  • Du skal købe billetterne online ved brug af en IDA-rabatkode: Koden kommer snart og vil kunne findes her
  • Du skal vælge en fastsat dag for at opnå rabatten
  • Når din entré er betalt, er alle forlystelser gratis - og børn under 90 cm er gratis
Historien bag BonBon-Land

Det hele startede med en slikfabrik i Holme-Olstrup – en lille by udenfor Næstved. En dag stod ejeren Michael Spangsbergs og prøvesmagte nogle nye, brune bolsjer, da hans søn, Nicolai, spontant udbryder: "Ad, de er klamme! De ligner jo Hundeprutter”. Sådan opstod ideen til at skabe slikket med de frække og sjove navne, som Mågeklatter, Store Babser, Tisse-bleer, Øre-voks – og selvfølgelig Hundeprutter. I dag er BonBon-Land en af Danmarks mest populære forlystelsesparker.