Giv dine børn en sjov dag i Bonbon-Land

Få den sjoveste dag i det altid skøre og farverige univers i BonBon-Land – kun 1 time syd for København. Den hyggelige park har flere end 50 oplevelser med forlystelser til både de små som fx Sprutten og til de større (og modige) i Danmarks vildeste Svend Svingarm.

Den hyggelige park er også kendt for sine mange familieforlystelser, som du kan prøve sammen, heriblandt Vandrotten og Nordens længste raftingbane - Bæver Rafting.

Få de sjoveste oplevelser sammen, spis jeres mad på borde/bænke-sæt ved en af søerne, prøv Danmarks første interaktive VR-oplevelse i en rutsjebane, lad børnene prøve den verdensberømte Hundeprut-bane, og spis en stor BonBon-is.

Glæd jer! I 2020 åbner BonBon-Land den 19. juni.

IDA-medlemsrabat

  • Få 25 % rabat på dagsprisen på billetter (op til 5 personer)
  • Du skal købe billetterne online ved brug af rabatkoden: IDA2020
  • Du skal vælge en fastsat dag for at opnå rabatten
  • Når din entré er betalt, er alle forlystelser gratis - og børn under 90 cm er gratis
Historien bag BonBon-Land

Det hele startede med en slikfabrik i Holme-Olstrup – en lille by udenfor Næstved. En dag stod ejeren Michael Spangsbergs og prøvesmagte nogle nye, brune bolsjer, da hans søn, Nicolai, spontant udbryder: "Ad, de er klamme! De ligner jo Hundeprutter”. Sådan opstod ideen til at skabe slikket med de frække og sjove navne, som Mågeklatter, Store Babser, Tisse-bleer, Øre-voks – og selvfølgelig Hundeprutter. I dag er BonBon-Land en af Danmarks mest populære forlystelsesparker.