25 % medlemsrabat på Danmarks Jernbanemuseum

Hvis du og din familie er interesserede i teknik og teknologi, så gå på opdagelse i jernbanehistorien på Danmarks Jernbanemuseum med rabat som IDA-medlem.

Et Eldorado for børnene

De store lokomotiver fascinerer børn i alle aldre. I må gerne røre, lege og gå på opdagelse i museets mange vogne og lokomotiver. De mindste gæster vil elske Børnebanegården, der er en banegård i børnestørrelse. Udendørs er der et stort lære- og legeområde med et kæmpe damplokomotiv og et vandtårn, hvorfra I kan rutsche. Hver dag kører det populære minitog også.

Enten inden eller ude. Kig ind i de royale vogne, oplev rejselivet på 1. klasse, og se Danmarks ældste, bevarede damplokomotiv fra 1868. I har adgang til mange af museets lokomotiver og vogne. I kan sidde på træsæderne i den to-etagers Klampenborg-vogn, stå i førerhuset på et damplokomotiv fra 1954, træde ind i postsorteringsvognen og meget mere.

Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt.

Sådan får du rabatten

  • Download IDAs app på Google Play eller i AppStore
  • Fremvis dit medlemskort (som du har i app'en) i billetsalget på museet og få 25 % rabat på entréen.
  • Rabatten gælder for maksimum 2 voksne og 3 børn (5-17 år). Børn under 5 år har altid gratis entré.

Åbningstider

Museet har åbent alle dage kl. 10-16 (kun lukket 1.10., 24.12., 25.12, 31.12 2020 og 1.1 2021).

Om Danmarks Jernbanemuseum

Museet har til huse midt i Odense, lige ved banegården, i en autentisk remisebygning fra 1954. Her kan I opleve den danske jernbanehistorie på nært hold. Museet har 21 spor med ikoniske lokomotiver og vogne.

www.jernbanemuseet.dk