25 % medlemsrabat på Danmarks Jernbanemuseum

Hvis du og din familie er interesserede i teknik og teknologi, så gå på opdagelse i jernbanehistorien på Danmarks Jernbanemuseum med rabat som IDA-medlem.

Et Eldorado for børnene

De store lokomotiver fascinerer børn i alle aldre. De mindste gæster vil elske Børnebanegården, der er en banegård i børnestørrelse. Udendørs er der en stor legeplads med et trælokomotiv og et vandtårn, hvorfra I kan rutsje. Hver dag kører det populære minitog også, enten inden eller ude.

Kig ind i de kongelige salonvogne, og se sneploven fra dengang, der var isvinter. Oplev også 1970er-kupéen med askebægre, og gense den orange traktor, som er kendt fra ”Olsen-banden på sporet”.

I kan også sætte gang i de små modeltog, studere de fascinerende færgemodeller og træde ind i postsorteringsvognen fra en tid før Facebook. Gå mellem de store damplokomotiver, se skinnebilen, den to-etagers udflugtsvogn og rutebilen fra dengang, farfar var barn.

Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt.

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA

Sådan får du rabatten

  • Du får rabatten ved at fremvise dit IDA-medlemskort i billetsalget på museet.
  • Dit medlemskort finder du online, når du logger på "Mit IDA" på ida.dk.
  • Rabatten gælder for maksimum 2 voksne og 3 børn (5-17 år). Børn under 5 år har altid gratis entré.

Åbningstider

Museet har åbent alle dage kl. 10-16. I vinter-, påske- og efterårsferien åbent kl. 9-16, og i sommerferien åbent kl. 10-17. Museet er lukket 25.12, 31.12 og 1.1.

.

Om Danmarks Jernbanemuseum

Museet har til huse midt i Odense, lige ved banegården, i en autentisk remisebygning fra 1954. Her kan I opleve den danske jernbanehistorie på nært hold. Museet har 21 spor med ikoniske lokomotiver og vogne.

www.jernbanemuseet.dk