IDA-rabat i LEGOLAND®

Som medlem af IDA får du igen i år rabat på entrébilletter til LEGOLAND®. Du sparer næsten 30 % på entréprisen ved at bestille din billet på IDAs medlemsside.

Besøg i LEGOLAND

Som IDA-medlem kan du købe billetter til familieturen til LEGOLAND med høj rabat. Laveste pris får du i perioderne 27. marts-11. juli og 9. august-31. oktober, mens du betaler 19 kr. mere pr. person i højsæsonen fra 12. juli til 8. august. Prisen i højsæsonen er dog også med høj rabat i forhold til normalprisen.

VIGTIGT - Billetter skal købes online, og billetsalget åbner 1. februar.

Husk at følge med på legoland.dk for at læse om åbningstider og eventuelle ændrede besøgsforhold i forbindelse med restriktioner.

Bliv medlem af IDA for at få medlemsfordele

Bliv en del af fællesskabet med medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab og få adgang til de mange medlemsfordele, IDA tilbyder. 

Meld dig ind i IDA

Glæd dig til The LEGO® MOVIE World i 2021

I LEGOLAND® er alt awesome for små og store mesterbyggere! Oplev årets nyhed, THE LEGO® MOVIE™ World, hvor Emmet og Lucy hiver dig med på en nervepirrende mission i en verden uden regler og uglade idéer.

Sæt dig til rette i Emmets sofa, og bliv suget ind i THE LEGO MOVIE world universet med alle sanser, når du svæver foran et gigantisk lærred i Skandinaviens første forlystelse af sin slags i Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight. Bekæmp LEGO® DUPLO® invasionen i den interaktive forlystelse Apocalypseburg Sky Battle, når du bliver hejst 14 meter op i luften i dit eget fly, hvor du kan flyve på hovedet, lave loops og dreje 360 grader rundt. Mærk suset i maven i det regnbuefarvede tårn, Unikitty’s Disco Drop, hvor Unikitty’s ansigtsudtryk og humør hurtigt ændrer sig fra glæde og vrede til søsyge, når du bevæger dig op og ned i forlystelsen. Du kan også lege i det store rumskib, Benny’s Playship, der er udformet som én stor legeplads med legetårn og sjove rutsjebaner.

Emmet, Lucy og alle mesterbyggerne venter på dig i LEGOLAND!

LEGOLAND glæder sig til at byde jer velkommen fra d. 27. marts til og med d. 31. oktober 2021. Tjek dog www.LEGOLAND.dk for aktuelle åbningsdage og åbningstider.

Om LEGOLAND

LEGOLAND® har eksisteret siden 1968 og er bygget af mere end 60 millioner legoklodser.

Læs mere om LEGOLAND®