IDA-rabat i LEGOLAND®

Som medlem af IDA får du igen i år rabat på entrébilletter til LEGOLAND®. Du sparer næsten 30 % på entréprisen ved at bestille din billet på IDA’s medlemsside.

Besøg i LEGOLAND

Det skal være en tryg og sikker oplevelse for både gæster og medarbejdere at komme i LEGOLAND. Derfor er der en række tiltag, som skal sikre bedst muligt mod coronasmitte.

Der vil være skilte med informationer til gæster i LEGOLAND, som råder alle til at orientere sig i FAQ på LEGOLANDs hjemmeside om, hvordan man skal forholde sig før og under sit besøg i LEGOLAND. Af sikkerhedsmæssige hensyn vil nogle forlystelser være lukkede i starten, og man kan altid finde en opdateret oversigt i FAQ’en.

VIGTIGT - Billetter skal købes online

I forbindelse med åbningen af LEGOLAND skal alle gæster købe billet online før deres besøg. Det vil ikke være muligt at købe billet ved ankomst til LEGOLAND.

Der vil være en begrænsning i antallet af gæster, og derfor vil man kunne opleve både med Sæsonpas og ved køb af billetter, at der kan være dage, hvor der ikke er plads til flere gæster.

The LEGO® MOVIE World åbner først i 2021

Åbningen af The LEGO® MOVIE World er udskudt til 2021. Desværre har coronakrisen betydet, at LEGOLAND's udenlandske leverandører ikke nåede at færdiggøre forlystelserne. LEGOLAND ved ikke, hvornår det bliver muligt for dem, og med det arbejde, der resterer, og de efterfølgende sikkerhedsgodkendelser og træning, der skal til, så er det ikke realistisk, at de kan åbne området i år.

LEGOLAND glæder sig til at byde jer velkommen fra d. 8. juni til og med d. 1. november 2020. Se www.LEGOLAND.dk for aktuelle åbningsdage og – tider.

Om LEGOLAND

LEGOLAND® har eksisteret siden 1968 og er bygget af mere end 60 millioner legoklodser.

Læs mere om LEGOLAND®